Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
23 мая 2018 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

2018 CFDA Ödülleri'nde Ralph Lauren Onurlandırılacak

Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
23 мая 2018 г.

Amerikan Moda Tasarımcıları Konseyi, 4 Haziran tarihinde Brooklyn'de gerçekleştirilecek olan CFDA Moda Ödülleri töreninde Ralph Lauren üyelerin selamlaması ile onurlandırılacak.

CFDA Ödülleri'ne günler kala duyurular da hızlı ve yoğun bir şekilde yapılmaya başladı. Bu yılın Influencer Ödülü için Kim Kardashian'ı seçen, Amerikan Moda Tasarımcıları Derneği Instagram hesabından Ralph Lauren onuruna da bir selamlaa yapılacağını açıkladı.


Ralph Lauren /AFP


Kendi adını taşıyan markanın kurucusu Amerikalı moda tasarımcısı Ralph Lauren, Amerikan ve küresel moda sektöründeki etkileyici rolü nedeniyle ilk CFDA Üyeleri Selamlaması ile onurlandırılacak. Tören aynı zamanda Ralph Lauren markasının 50nci yıl dönümünü de ifade edecek.

Bu prestijli törende moda sektörünün en iyilerine özel ödüller verilecek. Naomi Campbell Moda İkonu ödülünü, Diane von Furstenberg Pozitif Değişiklik için Swarovski Ödülü'nü ve Donatella Versace ise International Award ödülünü alacak.

Ödül töreni aynı zamanda 2018 yılının Kadın Giyim Moda Tasarımcısını da ödüllendirecek. Bu yılın bu kategorideki adayları arasında irgil Abloh, Raf Simons, Marc Jacobs, Gabriela Hearst ve Mary-Kate & Ashley Olsen yer alıyor. "Erkek giyim Moda Tasarımcısı" ödülü adayları ise James Jebbia, Thom Browne, Tom Ford, Virgil Abloh and Raf Simons.
 

Copyright © 2024 AFP-Relaxnews. All rights reserved.