27
Вакансии
L'OREAL GROUP
Sales Executive (m/f)
Permanent · SOFIA
ESTÉE LAUDER COMPANIES
Key Account Manager
Permanent · SOFIA
SALOMON
Vie -Industrial Quality Engineer Bulgaria M/W - Salomon Wintersports Equipment
Permanent · CHEPELARE
BEIERSDORF
Junior Key Account Manager
Permanent · SOFIA
BEIERSDORF
Brand Manager
Permanent · SOFIA
ESTÉE LAUDER COMPANIES
Multi-Brand Beauty Advisor, Sofia
Permanent · SOFIA
H&M
Sales Advisor (Bulgaria Mall)
Permanent · SOFIA
H&M
Sales Advisor
Permanent · SOFIA
H&M
Hiring Day Мол Парадайс, София, – Продавач – Консултант на Пълен Или Непълен Работен Ден
Permanent · SOFIA
H&M
Sales Advisor (The Mall)
Permanent · SOFIA
H&M
Sales Advisor (Mall Plovdiv)
Permanent · PLOVDIV
H&M
Sales Advisor (Mall Rousse)
Permanent · RUSE
H&M
Sales Advisor (Paradise Center)
Permanent · SOFIA
SALOMON
Vie - Ingénieur.e Qualité Industrielle H/F Site Bulgarie - Salomon Wintersports Equipment
Permanent · CHEPELARE
BEIERSDORF
Marketing & Shopper Intern
Internship · SOFIA
H&M
Hiring Day Бургас – Продавач – Консултант на Пълен Или Непълен Работен Ден
Permanent · BURGAS
H&M
Sales Advisor
Permanent · STARA ZAGORA
MASSIMO DUTTI
Visual Merchandiser
Permanent · SOFIA
OYSHO
Продавач-Консултант
Permanent · SOFIA
BERSHKA
Продавач-Консултант
Permanent · BURGAS
ZARA
Продавач-Консултант
Permanent · SOFIA
STRADIVARIUS
Продавач-Консултант
Permanent · SOFIA
Автор
Kobiden
Опубликовано
9 окт. 2013 г.
Время чтения
3 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

ANTA Türkiye, yeni markasını yaratmak için Ar-Ge’ye odaklandı

Автор
Kobiden
Опубликовано
9 окт. 2013 г.



İSTANBUL - ANTA Türkiye, sektöre yeni ürünler kazandırmak için çalışmalarına ağırlık verdi. Faaliyetlerine 2000 yılında başlayan firma, kurulduğu ilk yıllarda “RGP” isimli markası ile keten ayakkabı ithalatına başladı. Söz konusu ürün tüketiciler tarafından oldukça beğenmesi ile firma sektördeki yerini sağlamlaştırdı. Her geçen yıl koleksiyonlarına bir yenisini ekleyen şirket, daha sonra ürünlerini farklı bir marka adı altında piyasaya sundu. “Look Life” markası ile keten ayakkabılar ithal eden firma, yine tüketicilerin gönlünü kazanmayı başardı.

“Her Zaman Yenilik” sloganı ile faaliyetlerini sürdüren şirket, 2010 yılında ise önemli bir karar aldı. Marka ağlarına bir yenisini daha ekleyen firma, spor ürünleri konusunda dünyanın dördüncü büyük ismi olan ANTA’nın distiribitörlüğünü yürütmeye başladı. Çin’in en kapsamlı spor markası olan ve 20 ülkede yerini alan ANTA, NBA yıldızı Kevin Garnett ve Luis Scola'nın, teniste ise Zhen Jeng ve Jelena Jankovic'in de sponsoru. Tüm bunlarla yetinmeyen ve kendini sürekli yenileyen firma, bu sezon da TELENT markasının distribütörlüğünü üstlendi.

Outdoor ve trekking ayakkabılarını da koleksiyonuna katarak hızla büyüyen firmanın hedeflerini ANTA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve Şirket Sahibi Yusuf Nazlı ve Satış Müdürü Murat Türkoğlu anlattı.

Şirketlerinin Türkiye genelinde 600 bayisinin bulunduğunu belirten Yusuf Nazlı, bu sayıyı daha da artırmayı planladıklarını söyledi. Şirketlerinin İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunduğunu anlatan Yusuf Nazlı, toplam 70 kişiye de istihdam sağladıklarını vurguladı.

ANTA’nın Türkiye’deki tek yetkili dağıtım firmasıyız

Yurtdışı faaliyetleri hakkında bilgi veren Yusuf Nazlı, “Çin’de ‘Putian City Look Life Trade Co.Ltd.’ isimli bir şirketimiz bulunuyor. Ayrıca Türkiye'de distribütörlüğünü yaptığımız spor ürünlerinde dünyanın dördüncü devi olan Çin'in marka değeri en yüksek isimlerinden ANTA Sport'un tek yetkili dağıtım firmasıyız. Firmamız av ve doğa sporları için tasarlanmış TELENT markasıyla bir outdoor grubunun da dağıtımını üstlendi.

Fashion grubu olarak da kendi markalarımız olan Look Life ve Etayger'in ithalatını ve Türkiye dağıtımını yapıyoruz. Ayrıca kısa bir süre önce hayata geçirdiğimiz av ve avcılık malzemeleri imalatı ve toptan satışı da faaliyetlerimiz arasında” dedi.
Satış Müdürü Murat Türkoğlu ise her zaman kaliteyi ön planda tuttuklarını ve tüketicilerin ayak sağlığı ile şıklıklarına son derece önem verdiklerini söyledi. Türkoğlu, “Firmamız sektördeki yeniliklerin öncüsü konumunda. Tüm bu özelliklerimiz bizi rakiplerimizden farklı kılıyor” diye konuştu.

İstihdam rakamımızı artıracağız

Fashion, Lifestyle, Aktif Spor ve Outdoor olmak üzere 4 ayrı kategoride faaliyet gösterdiklerine dikkat çeken Türkoğlu, av ve avcılık malzemeleri imalatı konusunda ise talebe ve artan bayii sayısına göre üretim ile istihdam rakamlarını artırmayı planladıklarını söyledi. Türkoğlu, “Ayrıca ayakkabıda da yerli üretimle beraber yeni bir marka yaratmak ve istihdamı artırmak için çeşitli Ar-Ge çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı. Murat Türkoğlu, bayi sayılarında ise 2014 yılında artış yaşanacağını da sözlerine ekledi.