Автор
Ansa
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
19 июл. 2017 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

AX Armani Exchange reklam kampanyasının yıldızı: Cara Delevingne

Автор
Ansa
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
19 июл. 2017 г.

İngiliz süpermodel Cara Delevingne AX Armani Exchange için Hollandalı DJ Martin Garrix ve Çinli aktör/şarkıcı Li Yifeng ile birlikte, AX Armani Exchange için Sonbahar/Kış 2017-18 reklam kampanyasında yer alacak.


Cara Delevingne


Sabine Villard tarafından çekimleri gerçekleştirilen sıra dışı fotoğraf çekimi, olağandışı bir kampanya otaya koyulmasını sağlıyor. Enerjisi ve güçlü, hareketli kişiliği ile İngiliz süper model ve oyuncu Cara Delevingne (24), alanında dünyanın bir numarası olarak değerlendirilen Hollandalı DJ Martin Garrix (21) ve popüler Çinli aktör/şarkıcı Li Yifeng (30) bu etkileyici kampanyanın göz alıcı yıldız tercihleri olarak karşımıza çıkıyor.

Tüm bu yıldızlar genç müşteri kitlesi ile etkileşim sağlıyor ve özgür ruhları, street-aktif yaklaşımları ve dışa vuruk, ironik şehir tınıları ile AX’in hedefi ile mükemmel bir uyum ortaya koyuyor.

Daha önce İtalyan lüks markası Giorgio Armani ve 1994 yılından beri AX'in üretimi ve uluslararası dağıtım lisansını elinde bulunduran Singapurlu şirket Como Holdings’e ortak bir şekilde ait olan AX markası 2014 yılından beri yalnızca lüks makasının elinde bulunuyor.