Опубликовано
15 окт. 2014 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Adidas'ın yeni insan kaynakları müdürü: Karen Parkin

Опубликовано
15 окт. 2014 г.

Adidas önemli pozisyonlarında iç değişiklikler yaptığını açıkladı. Alman spor malzemeleri üreticisi Karen Parkin'i insan kaynakları müdürü görevine getirdiklerini duyurdu. Parkin, geçtiğimiz yaz ayında gruptan ayrılan Matthias Malessa’nın yerine geçiyor. Şu ana kadar ise tedarik zinciri müdürlüğü görevini sürdürüyordu.


Karen Parkin - Adidas



Tedarik zinciri yöneticiliği görevine ise grubun baş haber alma görevlisi Jan Brecht getirildi. 42 yaşındaki yönetici 2009 yılında Daimler’den ayrılarak Adidas’a geçmiş ve bilgi sistemleri, lojistik süreçlerden sorumlu olacak ve doğrudan küresel faaliyetlerden sorumlu kurul üyesi Glenn Bennett’e rapor verecek.

49 yaşındaki Karen Parkin ise kariyerine eğitim alanında başladı ardından Lego ve Hasbro’da çalıştı. 1997 yılında Adidas gruba katıldı ve İngiltere’de ardından Amerika’da çeşitli görevler üstlendi, 2007 yılında lojistik yöneticisi görevine getirildi, son olarak ise Herzogenaurach merkezinde 2013 yılından beri küresel tedarik zinciri kıdemli başkan yardımcısı görevini yürütüyordu.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.