Опубликовано
18 нояб. 2015 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Amerika Birleşik Devletleri: Giyim derneği başkanı istifa etti

Опубликовано
18 нояб. 2015 г.

On sekiz aydır American Apparel and Footwear Association’ın (AAFA) yönetiminde yer alan Junita Duggan başkanlıktan ayrılıyor. Bu ayrılık Trans-Pasifik serbest ticaret anlaşmasının (TPP) sonlandırılmasının ardından gerçekleşti ancak kurumun devam Transatlantik serbest ticaret görüşmeleri kapsamında başkansız kalmasına neden oldu.
 

Junita Duggan - AAFA


Junita Duggan National Federation of Independent Business yönetiminin başına geçmeyi kabul etti. Temmuz 2014 tarihinde AAFA’nın yönetimine geçmeden önce, yönetici Brownstein, Hyatt, Farber ve Shreck yönetiminde yer almıştı. Bunun yanı sıra Amerikan şarap ve alkollü içkiler perakendecileri birliği ve American Forest & Paper Association’ın başkanlığını yapmıştı.

AAFA’nın müdürü Rick Helfenbein Duggan’ın yönetimi altında önemli yasama zaferleri elde ettiklerini, organizasyonun profilini yeniden yükselttiklerini ve AAFA’yı gelecek başarılarına götürecek yeni bir mimari oluşturduklarını ifade etti.

Elde ettikleri başarıyı doğrulamak için iyi bir konumda olduklarını ve ticaret, sahtecilik ve markalarının oluşturulması üzerine görüşmelerde aktif olarak yer almayı sürdürdüklerinin altını çizdi.

Aafa, dört milyon Amerikalı işçi ve 361 milyar Dolar satış ile bin kadar uluslararası markayı çatısı altında topluyor

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.