Автор
AFP
Опубликовано
21 нояб. 2011 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Amerikalı tasarımcı Marc Jacobs hırsızlık kurbanı

Автор
AFP
Опубликовано
21 нояб. 2011 г.

Marc Jacobs, Paris’ten Londra’ya transfer edilirken çalınan koleksiyonu yüzünden Avrupa basın günlerini iptal etmek zorunda kaldı.

Modaevinden basına gönderilen açıklama “Yarın gerçekleşmesi planlanan Marc Jacobs basın günü, koleksiyonun Paris’ten taşınırken çalınması sebebiyle iptal edilmiştir.” diye durumu bildirdi.

Marc Jacobs
Marc Jacobs / Photo: AFP


Londra polis merkezi araştırmalarını başlattığını da ayrıca açıkladı.

İngiliz polisi açıklamasında, “46,800 avro değerindeki çanta, ayakkabı ve kıyafetın kaybolduğu hırsızlık olayı polise telefonla bildirilmiştir.” dedi ve şöyle ekledi; “Westminster polisleri vakayı araştırıyorlar.”

Cuma günü basına gösterilmesi beklenen koleksiyonda, düşük bel etekler, selofan kokteyl elbiseleri ve transparan kumaşlardan parçalar yer alıyordu.

Trenle taşınan önümüzdeki sezonun koleksiyonu, örnek parçalardan oluştuğu için değeri düşük gözükmesi, hırsızlığın ardında sahte marka üreticilerinin olduğunu düşündürdü.

Paris bazlı marka, İngiliz moda editörlerine önümüzdeki sezonun kıyafetlerini gösteremediği için geride kalmış oldu.

17 yaşındaki Dakota Fanning’in yüzü olduğu parfüm reklamları, çocukları cinsel obje gibi göstermekten dolayı uygunsuz bulunduğu için İngiltere’de yasaklanan Marc Jacobs için bu ikinci kayıp oldu.

Копирайт © 2024 AFP. Все права защищены. Любая информация даннного раздела защищена законом об интелектуальной собственности и не может быть скопирована, перепечатана, изменена, издана или использована в коммерческих целях.