Опубликовано
28 мая 2014 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Andam 2014 yılı finalistlerini açıkladı

Опубликовано
28 мая 2014 г.

Andam panel isimleri belli oldu. Temmuz başında, jüri karşısında panele çıkacak olan finalistlerin listesi açıklandı. Yedi finalistin katılacağı panelde aralarından biri büyük ödül olan 250.000 euro’yu kazanma şansına sahip olacak. 2013 yılında ödülü Ami markasıyla Alexandre Mattiussi kazanmıştı.


2011 yılında Premières Collections ödülünü alan Yiqing Yin tasarımı bu sene de büyük ödül için yarışıyor.


Yarışmacılar arasında 2012 yılından beri Ungaro’nun sanat direktörlüğünü İtalyan Fausto Puglisi ve adını taşıyan markası da bulunuyor. Unisex moda ürünleri ile, Ürdün ve Suriye asıllı Kanadalı Rad Hourani ve 2012 yılında Hyères’de onu geçen ve 2013 Ocak ayında kendi koleksiyonunu sunan Steven Tai da yarışmacılar içerisinde.

Yine Hyères Festivali’nden tanıdığımız Belçikalı Jean-Paul Lespagnard Andam’da şansını ilk kez deniyor, aynı zamanda Woolmark Prize 2014/2015’e de katılıyor. Etudes Studio için iki kişilik bir çalışma yürüten Aurélien Arbet ve Jérémie Egri de yükselişlerini Andam finalistleri arasında yer alarak sürdürüyor.

2014 finalistleri arasında iki tasarımcı yer alıyor : Yiqing Yin ve Iris Van Herpen. İkisi de listede yeniden yerlerini alıyor. Van Herpen geçtiğimiz yıl Yin ise 2011 yılında aday gösterilmişti. Yiqing Yin kendisine bu yeni adaylık şansını veren Premières Collections ödülünü kazanmıştı.


Gauchère 2014 sonbahar koleksiyonu.



75.000 euro tutarındaki bu ödüle bu yıl üç aday gösteriliyor. Sébastien Meyer ve Arnaud Vaillant’ın markası Coperni, Gauchère’den Marie-Christine Statz ve Monographie’den Aude Castéja’ya karşı yarışacak.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.