Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
1 февр. 2017 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Armani İlkbahar/Yaz 17 Kampanyasının Çekimleri İçin Mert Alas ve Marcus Piggott İle Anlaştı

Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
1 февр. 2017 г.

İtalyan marka ilkbahar/yaz 2017 kampanyasının çekimleri için bir kez daha Mert Alas ve Marcus Piggott ikilisiyle çalışma kararı aldı.



Sonbahar/Kış 2016 ve Resort 2017 koleksiyonlarının ardından Mert ve Marcus İlkbahar/Yaz 2017 kampanyası için yeniden Giorgio Armani ile çalışıyor ve koleksiyonun basit şık tarzını fotoğraflıyor.

Çekimleri stüdyoda gerçekleştirilen kampanya lüks markanın yeni erkek ve kadın koleksiyonlarını nötr siyah veya beyaz arka planlar üzerinde çekilen fotoğraflar ile tanıtıyor.

Mert Alas ve Marcus Piggott’ya bu kampanyada aralarında Heather Kemesky, Lara Mullen, Maartje Verhoef, Charlee Fraser, Sophia Ahrens, Andrey Zakharov, Julian Schneyder ve Aleksandar Rusic’in yer aldığı modeller eşlik ediyor. Modellerden bazıları için bu moda evi için ilk çalışmaları olsa da, özellikle erkek modellerin İtalyan marka ile bir çalışma geçmişi bulunuyor.

Giorgio Armani Mert ve Marcus’un yanı sıra kampanyalarının çekimlerinde fotoğraf dünyasının Peter Lindbergh, Sølve Sundsbø ve Giampaolo Sgura gibi büyük isimleriyle çalışmayı tercih ediyor.

İlkbahar/Yaz 2017 kampanyası çeşitli uluslararası yayınların Mart baskılarında yer alacak.

Copyright © 2024 AFP-Relaxnews. All rights reserved.