Автор
Kobiden
Опубликовано
5 мар. 2014 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Atlas, nano halı ile dünyaya açılıyor

Автор
Kobiden
Опубликовано
5 мар. 2014 г.



Naksan Holding bünyesine katıldıktan sonra büyüme trendine giren Atlas Halı, üretiminde kullandığı nano teknoloji ile dünyaya açılıyor. Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Taner Nakıboğlu ile beraber Gaziantep Atlı Spor Kulübü'nde basın mensupları ile bir araya gelen Atlas Halı Genel Müdürü Meriç Bebitoğlu, ilk etapta Azerbaycan, Kazakistan ve Ortadoğu ülkelerinde yola çıktıklarını ve mart ayından itibaren ise AB ülkelerinde de faaliyette olacaklarını açıklayarak, yurtdışı projeksiyonlarının Atlas nano halıları, yenilikçi ve akıllı bir ürün olarak, katma değerli biçimde pazarlamak olduğunu açıkladı.

Meriç Bebitoğlu, nano halılarını piyasaya sunalı henüz bir yıl olmadan ciroyu bir önceki yıla oranla yüzde 350 artırdıklarını, bayi sayısını da 117'den 330'a çıkardıklarını, bu yıl bayi sayısını 500'e, ciroyu ise 35 milyon TL'ye çıkarmayı planladıklarını söyledi. Bebitoğlu şöyle devam etti:

"Atlas Halı olarak bir dünya buluşuna imza attık. Halılarımız kendi kendini temizleyebilen, leke, küf, bakteri, mite ve mantar barındırmayan; evin her alanında güvenle kullanılabilen; sağlıklı, doğal iletkenlik özelliği ile vücuttaki statik elektriği alarak stresin azalmasına yardımcı oluyor."

Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Taner Nakıboğlu da, "Atlas Halı için hedefimiz bir yandan Türkiye pazarında kazandığımız ivmeyi artırmak bir yandan da markamızı yurtdışında yeni pazarlara taşımak" şeklinde konuştu.