Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
25 июл. 2018 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Avon ve Kenzo Takada'dan yeni parfüm için işbirliği

Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
25 июл. 2018 г.

Avon, tasarımcı Kenzo Takada ile yeni bir parfüm için işbirliği yapıyor.


AFP


Kozmetik devi ve Japon tasarımcı, bu senenin ilerleyen tarihlerinde lanse edilmesi planlanan ve 'Avon Life Colour' adını taşıyan bir koku üzerine çalışıyordu.

Takada yaptığı açıklamada, şirketin muhteşem, genç yeteneklerle dolu, karmaşık ve rekabetçi bir ortamda faaliyet yürüten, olağanüstü ürünleri makul fiyatlarla sunan bir kurum olduğunu ifade etti. Tasarımcı aynı zamanda dünyanın renklerle dolu olduğunu ve Avon ile bu işbirliğinin kendisine kokuyu renkli ve pozitif bir ruh ile yakalama olanağı sunduğunu belirtti. Ve kokunun günümüzde çok ihtiyaç duyduğumuz etkili, eğlenceli enerjiyi ortaya koyduğunun altını çizdi.

Hem erkek hem de kadın için sunulacak olan parfüm, Takada tarafından, uzman parfümcüler Frank Voelkl ve Olivier Cresp'in yardımlarıyla tasarlandı. Avon'un ifadesine göre parfüm tasarımcının yaşamdan aldığı keyfi yansıtıyor.

Avon ve Takada daha önce 2016 yılında 'Avon Life' parfümü için birlikte çalışmıştı. Parfüm lansmanından sonra ilk çeyreğinde Avon'un en yüksek satışa ulaşan parfümü oldu.

Takada prestijli moda markası Kenzo'yu 1970 yılında kurmuş ancak daha sonra 1999 yılında kendi adını taşıyan markasına taşınmıştı. Moda evi şu anda LVMH grubuna ait bulunuyor.

Copyright © 2024 AFP-Relaxnews. All rights reserved.