Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
11 июл. 2018 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Balmain Beyoncé ile bir kapsül koleksiyon oluşturuyor

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
11 июл. 2018 г.

Balmain bu ay Beyoncé ile hayırseverlik için BalmainxBeyoncé adını taşıyan bir mini kapsül koleksiyon lanse edecek. Ünlü Paris moda evi koleksiyonu 14 Temmuz itibariyle uluslararası pazara sunacak.
 
BalmainxBeyoncé aslen 13 Temmuz tarihinde Fransız moda evinin 44 rue François Premier adresindeki Paris amiral mağazasında akşam 7-9 arasında lanse edilecek. 


Beyoncé kapsül koleksiyondan bir sarı kapüşonlu parçayı giyerken

 
Balmain'in kreatif direktörü Olivier Rousteing, Balmain'de geçirdiği sekiz yıllık kreatif direktörlük hayatında birçok olağanüstü deneyim yaşadığını ve önünde çok daha fazlası olduğunu ancak Beyoncé ile Coachella konserlerinde birlikte çalışmasının kariyerinin en önemli ve etkileyici hatıralarından biri olduğunu ifade etti.
 
Bu koleksiyon kapüşonlu parçalar ve tişörtlerden oluşuyor. Tümü Coachella bağlantısından temel tasarımlara dayalı tasarlanıyor. Koleksiyonun gelirleri United Negro College Fund (UNCF) için fon sağlanmasına yardım sağlayacak. Coachella setinin ardından Beyoncé geçmişi Afrika Amerikalı olan dört üniversiteye 100.000 USD bağışta bulundu.

Rousteing üç aylık toplantılarının, provalarının, yüz yüze video görüşmelerinin ve sayısız telefon konuşmalarının karşılığını aldıklarını ifade etti.


BalmainxBeyoncé


14 Temmuz'da koleksiyon küresel olarak Balmain2in Milano, Londra, New York ve Los Angeles mağazalarında ve Balmain.com ile Beyonce.com sitelerinde satışa sunulacak. Aynı gün 11 seçili yüksek kaliteli sanal ve gerçek mağaza koleksiyonu satmaya başlayacak. O mağazalar ise şunlar: Barneys New York, The Webster, Net-a-Porter, Harrods, MyTheresa, Mercury, Printemps, Vinicio, Gente, Giglio ve HK Landmark.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.