Опубликовано
28 сент. 2015 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Balmain x H&M koleksiyonunun yüzleri: Kendall Jenner, Gigi Hadid ve Jourdan Dunn

Опубликовано
28 сент. 2015 г.

İsveçli giyim devi 25 Eylül Cuma günü yaptığı açıklamada Balmain moda evi ile yaptığı işbirliğinden ortaya çıkan koleksiyonun tanıtım yüzleri olan üç mankenin adlarını açıkladı. Ünlü mankenler tanınmış fotoğrafçı Mario Sorrenti tarafından fotoğraflanan kampanyanın görüntülerinde karşımıza çıkıyorlar.



H&M ve Balmain işbirliğiyle hazırlanan bu koleksiyon, şüphesiz yılın en çok beklenen koleksiyonu. Balmain’in sanat direktörü tasarımcı Olivier Rousteing, bu hazır giyim koleksiyonunun tanıtımı için popüler mankenler Kendall Jenner, Gigi Hadid ve Jourdan Dunn ile birlikte çalışıyor.

Üç genç kadın fütürist bir dekora sahip bir metro ambiyansı içerisinde fotoğraflanırken, her biri Olivier Rousteing tarafından tasarlanmış olan Balmain x H&M koleksiyonunun temalarından birini tanıtıyor. Çekimlerde mankenlere erkek modeller, Hao Yun Xiang ve Dudley O'Shaughnessy eşlik ediyor.

Olivier Rousteing “Balmain evrenini seviyorsanız, bu evrenin bir parçası olan mankenleri de seversiniz. Kendall, Gigi ve Jourdan benim arkadaşlarım ve Balmain x H&M kampanyasının tanıtımı için en doğru tercihler” açıklamasını yapıyor.

Koleksiyonun kadın, erkek ve aksesuar ürünleri 5 Kasım itibariyle satışa sunulacak.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.