Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
15 мар. 2017 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Brioni’den Samuel L Jackson’lı yeni bahar kampanyası

Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
15 мар. 2017 г.

İtalyan lüks erkek giyim markası Brioni bahar tanıtım kampanyası için Samuel L Jackson ile anlaştı. Aktör yeni kampanyada şık görünümü ile betimlenen siyah beyaz fotoğraflarda görüntüleniyor. Kampanya aynı zamanda uluslararası farklı sektörlerden lider konumda erkeklerin markaya yönelik kendilerine has yorumlarını göstermek üzere başlatılan Tailoring Legends adlı projenin bir parçasını meydana getiriyor.


Samuel L Jackson Brioni için siyah-beyaz fotoğraflarla görüntülendi



Brioni uzun süredir Hollywood yıldızlarını giydiriyor, daha önce sinemanın James Bond karakterlerini ve Jackson öncesinde Denzel Washington’dan Michael Keaton’a aktörler ile çalıştı.

Jackson kısa süre önce markayı kırmızı halıda destekledi ve Independent Spirit Awards ile Akademi Ödülleri’nde Brioni’yi tercih etti.

Şirket şu anda bir geçiş dönemi içerisinde ve Justin O'Shea'nın geçtiğimiz Ekim ayında yalnızca altı aylık birliktelik sonunda aniden gelen ayrılığının ardından henüz yeni bir kreatif direktör belirlemedi. O'Shea’nın ymnetimi altında marka geçtiğimiz sonbahar kampanyasında Metallica ile çalıştı.
 

Copyright © 2024 AFP-Relaxnews. All rights reserved.