Опубликовано
26 мая 2014 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Brüksel’de Avrupa moda zirvesi organizasyonu

Опубликовано
26 мая 2014 г.

Moda sektörünün yaklaşık altmış Avrupalı karar mercii ve girişimcisi 4 – 6 Haziran arasında düzenlenecek ilk “Avrupa moda zirvesi” Madifesto çerçevesinde deneyimlerini paylaşma kararı aldı.

Avrupa modasının farklı ülkeleri arasında birleşme, değiş tokuş ve sinerji oluşturmak amacıyla üç gün boyunca İngilizce dilinde yuvarlak masa toplantıları düzenlenecek. Avrupa Birliği’nin yaratıcı endüstriler sorumlusu Jean François Aguinaga, Hyères festivali direktörü Jean-Pierre Blanc, danışman ve Raf Simons’un eski CEO’su Raissa Verhaeghe, moda markaları geliştirme danışmanı Fransız Muriel Piaser’de katılımcılar arasında yer alıyor.


Madifesto 4—6 Haziran 2014 tarihlerinde Brüksel’de gerçekleştirilecek



Madifesto projesinin temeli olan Brüksel moda tanıtım organizasyonu MAD Brussels’ın moda koordinatörü Elke Timmerman “Uzun süredir Brüksel’in moda alanında Anvers’den ne farkı olduğunu soruyorlardı” diye açıklıyor. “Ve aklımıza gelen ilk yanıtlardan biri, Brüksel’in aynı zamanda Avrupa ekonomisinin başkenti olmasıydı”. Avrupa’nın her köşesinden gelen kurumların temsilcileri bu etkinliğe davet edildi ancak ileride geniş çaplı katılım için büyük rekabet ortaya konulması bekleniyor.

Bu öngörü geçtiğimiz yıl moda fuarları aracılığıyla kamuya yönelik bir formül ile başlatılan, Madifesto projesinin çıkış noktası oldu. Kamu katılımı MAD Brussels’ın yıllık olarak düzenlemeyi planladığı organizasyonun gelecek etkinliklerinde sağlanacak.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.