Опубликовано
11 мар. 2015 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Chic Şanghay’daki prömiyeri için yeni bir görünüm sunacak

Опубликовано
11 мар. 2015 г.

Uzun süredir Pekin’de sürdürülen Chic Çin’in başkentinden ayrıldı ve tarihinde ilk kez 18-20 Mart tarihleri arasında Şanghay’da gerçekleştirilecek. Bu prömiyer yeni müşterilerin de defileye çıkmasını sağlayacak.


Fuar Alanı.

Fransız kadın hazır giyim federasyonunun Çin sorumlusu Gérard Roudine “fuarın taşınacağı duyurulduğunda, biraz mesafeli durumdaydım. Şimdi ise, ilgili bir gözlemci durumundayım. Büyük çoklu markaların gelişmesiyle Çin’deki dağıtımın dönüşümü, Pekin’dense Şanghay’a daha kolay gelecek olan yeni müşterileri getirecek" diye ifade ediyor.

Her anlamda, gelecek rakamlar şimdiden oldukça etkileyici. Chic, aynı zamanda Intertextile’i de ağırlayacak olan, Şanghay’daki 400.000 m2’lik yeni fuar alanının 108.000 metrekaresini kapsayacak. The Micam ile işbirliği içerisinde, aynı zamanda modaya da ağırlık veren İtalyan ayakkabı fuarının Çin versiyonunu da barındırmış olacak. Bu fuar the MICAMshanghai & Italian Fashion @ CHIC adı ile karşımıza çıkacak.

Toplamda 1042 sergici ile 100.000’den fazla ziyaretçi bekleniyor. Yabancılar arzın %42’sini temsil edecekler. Fransız pavyonu Paris Forever, Redskins, Pause Café, Indies, Derhy, Stella Cadente, Fuego’yu içeren yaklaşık 35 markayı bir araya getirecek, Almanya ise Gerry Weber, Annette Görtz’ü içeren 22 markayla temsil edilecek. Ancak büyük yenilik tanıtım biçimi olacak. Çinli organizatörler daha fazla modaya ağırlık veren bir segmentasyon gerçekleştirmeyi tercih ediyorlar.

Müşteriler In Signature’ı (etkili Çin markaları), erkek modası için Prestige’i, sipariş üzerine ürünler için Be Spoke’u, daha gündelik ve spor tercihler için Urban View’ı, kadın modası için New Look’u, aksesuarlar için Secrest Stars’ı, genç tasarımcıları bir araya getiren Impulses’ı, Heritage’ı (deri, kürk, outdoor), çocuk modası için Kid’s Parade’i, yeni teknolojiler üzerine Future Link’i ve uluslararası pavyonları içeren Fashion Journey’i ziyaret etme olanağına sahip olacak.

Başarı veya değil, Chic aynı zamanda sonbaharda ilk yaz etkinliğini de kutlayacak. Fuar yirmi yıldan uzun süredir, yılda bir kez gerçekleştiriliyor. Bu etkinliği 13-15 Ekim arasında randevu veriyor.
 
Türk deri ihracatçıları federasyonu deri alanında uzmanlaşmış 10 marka “Perre, Modessan GLR, Visette, Shaky, Panterrez, VDV Vida Dolce Vita, Cem Kerem, Ekoteks, Ferudun/Fertini ve Set Textile ile tasarımcı Güzin Bulduk” ile katılıyor.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.