Опубликовано
10 авг. 2011 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Collection Premiere İstanbul 3.ayağına hazırlanıyor

Опубликовано
10 авг. 2011 г.

22-24 Eylül tarihlerinde CNR Expo Center’da düzenlenecek olan İstanbullu fuar, Ağustos ayındaki organizasyon tarihlerini ve önceki adreslerini geride bırakıyor. Yine Igedo tarafından düzenlenen CPD Düsseldorf ve CPM Moskova’dan sonra gelerek daha stratejik bir tarihe taşınıyor.

Katılımcıların listesi henüz belli olmasa da fuar, 200 katılımcı ve 200 000 ziyaretçi bekliyor. 30 civarında Fransız ve Alman şirket şimdiden katılacaklarını açıkladılar bile. Fuarın düzenleyicileri katılımı cazip kılanın daha çok Türk markalar olduğu kanaatindeler. Türkiye’de her yıl, % 65 ‘i ihrac edilen 30 milyar dolar değerinde kıyafet satışı gerçekleştiriliyor.

ITKIB ve CNR Fuarcılık tarafından düzenlenen, Igedo’nun yürüttüğü CPI Istanbul, İstanbul Tekstil ve Giyim İhracatçıları Derneği tarafından destek görüyor. Amacı ise Türkiye’nin en büyük moda fuarı olmak. Igedo Moda Direktörü Marijan Dietz “İstanbul, büyük performans gösteren bir ülkedeki, geleceğin büyük moda istikhametlerinden biri.” diye yorumda bulundu.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.