Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
27 июл. 2016 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Denim Première Vision Paris’e Geri Dönüyor

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
27 июл. 2016 г.

Gelecek buluşması için Denim Première Vision yeniden Paris’i tercih ediyor. İki buçuk yıldır gerçekleştirilen ve dünyanın dört bir yanından denim profesyonellerini Barselona'daki Fira Montjuic’de bir araya getiren fuar, en sonunda 2007’de açılışının gerçekleştirildiği Paris’e geri dönüyor.


Denim Première Vision Barselona’dan ayrılıp Paris’e geri geliyor - Denim Première Vision


Etkinliğin yönetim ekibine göre, bu sürpriz geri dönüş, gelecek buluşmanın Barselona’da yapılacağının açıklanmasına rağmen bir fırsatın karşılarına çıkması nedeniyle gerçekleşiyor.

Fuarın yöneticisi Chantal Malingrey yaptığı açıklamada Paris’in dünyanın moda başkenti olduğunu ve bunun da sergicileri ve fuarlarını ziyaret eden markalar için kültürel ve ilham sağlayan olanaklar ortaya koyduğunu ifade ediyor. Malingrey Paris’in dünyadaki büyük şehirlerden erişimi kolay ve olağanüstü bir ağırlama kapasitesine sahip bir merkez olduğunun altını çiziyor. Ve akıllarındaki seçeneklerden biri olan yeni ve henüz çok faydalanılmamış bir alan olan Paris Event Center’ın öngörülen tarihlerinden 15 gün önce müsait hale geldiğini ve bunun da pazarla uygun olduğunu, dolayısıyla da karşılarına çıkan fırsatı değerlendirdiklerini belirtiyor.

Paris’e geri dönüşünde Denim Première Vision La Villette bölgesinde yer alan ve daha önce Kenzo, Lanvin ve Thom Browne defilelerini ağırlamış olan bu yeni etkinlik alanında gerçekleştirilecek. Bu bağlamda fuar tarihlerinde de bir değişikliğe gidiyor ve 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonlarını tanıtmak için 2 ve 3 Kasım tarihlerine alınıyor.

Yönetici açıklamasının geri kalanında ara koleksiyonların geliştirilmesinin ve markaların ana koleksiyonu çerçevesinde sezonluk ürünler gerçekleştirilmesinde yönelik artışın, tasarım ve ürün geliştirme zamanlarını değiştirdiğini belirtiyor. Tasarım, materyal arayışı, üretim aşamaları süreçleri kreasyonlara daha erken başlanmasını gerektirdiğini, dolayısıyla. Bu yeni tarihlerin pazarın gerçek durumundan kaynaklanan bir yeniden düzenleme olduğunu açıklıyor. Organizatörler aynı zamanda denim aktörlerine yeni öğeler sağlamayı hedefleyen yeni deneyimler geliştirmek amacıyla « Tomorrow is calling » sloganı ile karşımıza çıkıyor. Fuarın üç Paris etkinliği için gelecek tarihler şimdiden belli olmuş durumda: 25-26 Nisan ve 8-9 Kasım 2017.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.