Опубликовано
12 нояб. 2014 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Denim by PV ikinci Katalan etkinliğine hazırlanıyor

Опубликовано
12 нояб. 2014 г.

Paris'ten ayrılmasının ardından ilk etkinliği Barselona’da düzenlenen denim profesyonelleri buluşması 19-20 Kasım tarihlerinde bu yer değişikliğinin heyecanını yaşatmayı hedefliyor.

 



Fira Montjuic’de düzenlenecek olan bu ikinci etkinlik 97 denim sergicisini bir araya getirecek. Buluşmanın 4000'den fazla ziyaretçi çekmesi bekleniyor. Bu rakam 2013 Kasımında Paris fuarında kaydedilen 3200 kişilik ziyaretçinin ardından önemli düzeyde bir artışı gösteriyor. Fuarın ilk Katalan etkinliğinde 4479 profesyonelin yardımıyla %45 ziyaretçi artışı ortaya koyulmuştu.

Bu organizasyonda ise, katılımcılar yoğunlukla Türkiye (%30) ve İtalya’dan (%20) olmak üzere İspanya (%7), Fas (%7) ve Tunus’tan (%3) gelecek. Japonya, Hindistan, Pakistan, Hong-Kong ve Brazilya’da fuarda temsil edilecek.

Ürün alanında bu etkinlik %48 oranında kumaşçılardan, %22 oranında ise üreticiler, yıkamacılar ve son işlemcilerden oluşacak. Bunların yanı sıra aksesuar üreticileri (%20), iplik üreticileri (%4) ile tanıtım kurumları ve teknoloji geliştiricileri (%6) temsil edilecek.

Önceki Kumarhane oyunlarının ardından bu etkinlik denim gangsterleri temasını taşıyacak. Her biri bir denim ailesine yönlendirme yapan üç grup sergici alanını paylaşacak. La sélection sera effectuée parmi les collections printemps-été 2016 des exposants. Fuarda 2016 ilkbahar-yaz koleksiyonları sergilenecek.

Ancak en büyük yeniliklerden biri fuarda özel bir alana sahip olacak CIFF’in (Copenhagen International Fashion Fair) (Kopenhag Uluslararası Moda Fuarı) mevcudiyeti olacak. Première Vision da bu uygulamaya 2015 başında Kopenhag’da düzenlenecek etkinliğinde Danimarka Urban fuarına yer ayırarak karşılık verecek.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.