Опубликовано
1 дек. 2014 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Denim by PV : İspanya buluşmasında 3905 ziyaretçi

Опубликовано
1 дек. 2014 г.

Barselona’da düzenlenen ikinci etkinliğinde, denim profesyonellerini bir araya getiren fuar 3905 ziyaretçiyi ağırladı. Geçtiğimiz yıl düzenlenen son Paris etkinliğinde bu sayı 3200’de kalmıştı. Fransız organizatör hedeflerine ulaştıklarını ifade etti.




Ziyaretçilerin %72’sini dünya çapındaki altmış ülkeden yabancı katılımcılar oluşturdu. Ziyaretçilerin %70’ini oluşturan Avrupa’yı İspanya, Türkiye (%13) ve İtalya (%12) takip etti. Fransa (%6,5), İngiltere (%6,5), Almanya (%6) sıralamada ilk ondaki yerlerini alırken, Portekiz ve Belçika sırasıyla 11. ve 13. oldu.

Denimin önemli uzmanları Kuzey Avrupa ve İskandinavya ziyaretçilerin %6’sını oluşturdu. Bu ülkeler arasında başı Hollanda çekerken, İsveç ve Danimarka sıralamada onun arkasında yer aldı. Bu, bu yıl itibariyle Amsterdam’da düzenlenecek olan Kingpins fuarını da yönetecek olan organizatör açısından önemli bir ayrıntı.

Orta Doğu ve Afrika bölgesinde, özellikle Tunuslu ve Faslı profesyoneller temsil edilirken, Türkiye Euromed bölgesinin liderliğini sürdürdü. Amerika bölgesinde, Amerika Birleşik Devletleri %38 artışla en çok temsil edilen ülkeler arasında 8. sıraya yükseldi.

Première Vision Sa organizatörü yaptığı açıklamada Denim by Première Vision ile ulaşılan sonuçların, fuarın başarısını oluşturmuş olan ve oluşturmayı sürdüren değerlere dayalı olarak uluslararası denim topluluğu içerisindeki liderliğini doğruladığını ifade etti.

İkinci kez Barselona’da düzenlenecek olan bir sonraki yaz etkinliği 27-28 Mayıs 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bir önceki yıl açılışı yapılan Katalan buluşmasına 4479 profesyonel (+%45) destek vermişti (aynı nitelikteki Paris buluşmasına kıyasla +%45). Elbette, bu bağlamda, fuarın yaz buluşmasının daha fazla katılımcı ağırladığını unutmamak gerek.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.