Опубликовано
14 нояб. 2011 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Denim by Première Vision güçleniyor

Опубликовано
14 нояб. 2011 г.

Yılda iki kez düzenlenen kot fuarı şimdiden 81 büyük oyuncunun katılım haberini duyurdu. Yeni teknikler, akıllı ürünler ve yeni ekolojik ürünlere yönelik olan organizasyonda böylece Aralık 2010’a göre katılımda % 15,7 artış görülmüş oldu.

Denim by Première Vision
Denim by Première Vision


30 Kasım - 1 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek fuarda 19 kadar farklı milletten katılım sağlanacak. Fuarın dokuzuncu ayağında, Türkiye, Fas, Tunus ve İspanya öne çıkan ülkeler. Katılan şirketlerden % 62’si dokumacı, % 17’si konfeksiyoncu ve % 15’i aksesuar üreticilerinden oluşuyor.

Yeni katılımcılar arasında ise Tunuslu Eco Denim, İtalyan Itaclab, Hong Kong’lu Blue Farm Textile ve Brezilyalı Compania Tecidos Santanense bulunuyor. Paris’te düzenlenen fuarda Fransızlardan ise, Swift Denim’in çalışmaları keşfedilmek için yerini alacak. Ama en çok Türkiye, Fashion Point, Tempo Metal Aksesuarlar ve Vav Teknoloji Bilişim gibi markalarla fuara katılımını güçlendiriyor.

Aralık 2010‘daki ayağında, % 24 artışla, % 70‘i yabancı profesyonellerden oluşan 2.088 ziyaretçi kaydedilmişti. Genellikle İlkbahar ayağı daha çok ilgi gören fuarda bu sene, % 18 artışla 2.353 ziyaretçi görülmüştü.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.