Опубликовано
20 мая 2015 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Dior: Rihanna ile ilk görüntüler

Опубликовано
20 мая 2015 г.

Rihanna’nın Instagram hesabında yayınlanan birkaç fotoğraf ve 15 saniyelik videoda şarkıcının sırtı dönük bir şekilde karanlıkta bir merdivenden çıktığı görülüyor… bu görüntüler ortalığı karıştırmak ve 18 Mayıs günü ekranlarda yerini alacak olan Dior’un yeni kampanyası “Secret Garden”ın beklentisinde Web’i harekete geçirmek için yeterli oldu.


Dior'unRihanna’lı yeni kampanyasından bir görüntü


2012 yılında moda evi, Fransa şıklığının simgesel mekanı ve Christian Dior’un XIIIncü yüzyıla beslediği hayranlığa referans olan Versailles sarayında çekilen bir kurumsal kampanya olan Secret Garden efsanesini başlatmıştı.

Bu yeni kampanyası “Secret Garden IV” için marka Dior moda evinin ilk siyahi temsilcisi Rihanna’yı, Barbados’lu pop star’ın önümüzdeki ay çıkacak olan 8. Albümünden "Only if for a night" parçasının müziği eşliğinde Versailles şarayının içerisinde dolanan sofistike ve seksi, gizemli bir kadın biçiminde karşımıza çıkaran Amerikalı fotoğrafçı Steven Klein ile çalışmayı tercih etti.

Bu çok gizli kampanya hakkında alınan nadir haberlerin ardından, fotoğraf ve video çekimleri Mart ayında Versailles sarayında gerçekleştirildi, Rihanna o dönemde Tokyo'da Esprit Dior koleksiyonunun modellerini yönetiyordu.

Dior'un reklamında Versailles gecesinde yalnız başına Rihanna


22 Mayıs’ta marka çekim arkası görüntülerini piyasaya sunacak, 26 Mayıs’ta ise 4 dakikalık kısa film biçimindeki tanıtım yayınlanacak. Bu hafta çıkan kısa tanıtımlar ise 30 ve 60 saniyelik uzunluklara sahip.

Secret Garden’ın önceki üç bölümü Inez ve Vinoodh ikilisi tarafından önce Galerie des Glaces’da çekilen bir kampanya ardından ise parkta çekilen renkli görüntüye sahip bir kampanya ile sunulmuştu.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.