Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
5 сент. 2018 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Ellesse'nin Yeni Marka Direktörü

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
5 сент. 2018 г.

Pentland Brands İtalyan spor giyim markası Ellesse'nin yönetimine deneyimli bir pazarlama uzmanını getirdi.


Ellesse'nin yeni marka direktörü: Simon Breckon - Pentland Brands


Speedo, Mitre ve Canterbury'nin de sahibi olan grup, Simon Breckon'ın müşterilerle güçlü duygusal bağlantılar kuran markalar oluşturmada büyük çaplı deneyim sahibi olduğunu ifade etti. Yönetici daha önce PepsiCo, Bacardi ve Gillette bünyesinde çalıştı.

Pentland'ın Ayakkabı Segmentinin global başkanı Richard Newcombe, Breckon'un markaları müşteriler açısından önem taşıyan bir hale getirme konusunda derin bir anlayışa sahip başarılı bir marka lideri olduğunu ifade etti. Newcombe aynı zamanda bu atamanın daha önce görülmemiş bir büyüme düzeyine ulaşan ve Kuzey Amerika ve Çin'deki temel stratejik pazarlara genişlemesini sürdüren, Ellesse için heyecan verici olduğunu vurguladı.

1950'lerin sonunda kurulan Ellesse, dünyanın ilk athleisure markalarından biri oldu. Marka sofistike bireyler için stil sahibi spor gyim ürünleri tasarlama hayaline sahip Leonardo Servadio tarafından kuruldu.

Breckon yaptığı açıklamada markanın tarihindeki bu önemli dönemde Ellesse'ye katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Markanın spor ve lifestyle'ın ötesinde bir geçmişe sahip ikonik bir niteliğe sahip olduğunun altını çizdi.

Yönetici markaya 10 Eylül tarihinde katılacak.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.