Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
14 июн. 2017 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Eski mahkum Jeremy Meeks Philipp Plein için kamera karşısına geçti

Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
14 июн. 2017 г.

Alman tasarımcı Philipp Pleinsonbahar-kış 2017-2018 kampanyasında New York’un çeşitliliğine ve ruhuna odaklandı. Bu değerleri ortaya koymak için de bir sosyal medya yıldızı haline gelmiş olan eski mahkum Jeremy Meeks ile çalıştı.


Philipp Plein'ın sonbahar-kış 2017 kampanyası


Philipp Plein'ın sonbahar-kış kampanyası doğrudan moda evinin Şubat ayında New York’ta sunduğu podyum şovundan ilham alıyor. Kampanya New York’un eşsiz ruhunun yanı sıra çeşitlilik, güç ve bireysellik öğelerini ele alıyor.
 
Bu yeni koleksiyonun tanıtımı için marka Geron McKinley, Amandine Renard, Amilna Estevao, Avie Acosta ve web’e gönderilen bir fotoğrafı sayesinde bir model haline gelen Jeremy Meeks ile çalışıyor. Jeremy Meeks, kariyerine geçtiğimiz Şubat ayında Philipp Plein’ın sonbahar-kış 2017 koleksiyonun tanıtıldığı Fashion Week ile başlamıştı.

Kampanya grafik tasarımcı Joerg Zuber ile işbirliği içerisinde hazırlanmış olan cesur görüntüleri içeren bir kolaj biçiminde sunuluyor ve markanın New York defilesi sırasında çekilmiş olan fotoğrafları içeriyor. Bu çeşitliliği göstermek ve New York’un ister Bronx, Queens, Chelsea ister Upper East Side bölgesinden olsun oradan yaşayan herkes için bariyerleri kırdığını ortaya koyuyor.

Aynı duygu ile koleksiyon, slogan mesajlar içeren tişörtler, montlar, elbiseler ve aksesuarlardan oluşuyor. Koleksiyon ürünlerinin üzerinde Amerika bayrağının çeşitli versiyonları ve "Neighborhood Kings" ve "I Love New York" yazıları yer alıyor.

Copyright © 2024 AFP-Relaxnews. All rights reserved.