Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
2 мая 2018 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Farfetch Ortadoğu’da Hayatına Arapça Site ve Yerel İçerik İle Başlıyor

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
2 мая 2018 г.

Farfetch küresel genişleme planına bu hafta devam ediyor ve Ortadoğu’da Arapça sitesi ile karşımıza çıkıyor. Chalhoub Group ile bu sene başında imzaladıkları ortak girişim anlaşması doğrultusunda bu bölgede faaliyete geçmeye başlıyor.


Farfetch



Arapça hazırlanan site aynı zamanda, bölgeye uygun editoryal içeriği ile karşımıza çıkıyor. İlk moda çekiminde model Nora Attal’ın sunduğu koleksiyonları ön plana çıkarıyor.

Lansmanında etkileyici Leena Al Ghouti ve tasarımcı Wathek Allal bölgenin müşterilerine şirketin 900’e yakın markası ve mağaza ortağı arasından seçim yapmak üzere kılavuzluk yapmak üzere destek veriyor.

Lansmanı kutlamak için, Farfetch aynu zamanda Fransa-Tunus kökenli sanatçı eL Seed ile üç orijinal sanat eseri tasarlaması için anlaştı. Bu eserler sanatçının grafiti, kaligrafi karışımı tarzı ile Farfetch’in moda yaklaşımını birleştiriyor ve #fortheloveoffashion etiketi üzerinden sunuluyor. Eserler bu ay ve önümüzdeki ay Dubai’de sergilenecek.

Markanın lansmanı bölgede Ramazan ayı ardından, Ramazan bayramının olduğu önemli bir alışveriş sezonunda gerçekleştirildi. Site tutucu giyim seçenekleri ile Ramazan bayramı için hediyelik ürün seçeneklerini sunacak.

Sitenin CEO’su José Neves, dünyanın en büyük lüks pazarlarından biri olan Ortadoğu’nun Farfetch için çok önemli olduğunu ifade etti.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.