Опубликовано
7 дек. 2010 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Fas Moda Günleri onur konuğu olarak Dilek Hanif'i ağırlıyor

Опубликовано
7 дек. 2010 г.

Fas Geleneksel Couture Federasyonu’nun desteği ile Marakeş’te 8 - 10 Aralık tarihler arasında düzenlenen Fas Moda Günleri (Fashion Days Maroc) onur konuğu olarak Dilek Hanif’i ağırlıyor.

Dilek Hanif
Dilek Hanif Sonbahar/Kış 2010-2011 Couture Koleksiyonu, Paris'te düzenlenen sergiden bir görüntü

Organizasyon Fas zanaatkarlığını öne çıkarıp, genç tasarımcıları desteklemeyi ve tekstil sektöründeki gelişmeleri teşvik etmeyi amaçlıyor.

Hermès markasının müdürü, uluslararası Haute Couture sektörünün ünlü ismi Xavier Guerrand-Hermès, özel üye sıfatıyla programdaki tüm defilelere katılarak organizasyona desteğini verecek.

Organizasyona uluslararası bir bakış açısı getirmeyi hedefleyen sorumlular, farklı ülkelerden başarılı isimleri ağırlıyorlar. Fransa’dan Eric Tibusch, İtalya’dan Jamal Taslaq gibi isimlerin yanı sıra Irak, Lübnan gibi Orta Doğu ülkelerinden tasarımcıların da yer alacağı moda günlerinde Türkiye’den Dilek Hanif katılacak.

Dilek Hanif
Dilek Hanif imzalı bir Osmanlı kaftanı


Dilek Hanif, 10 Aralık tarihinde Hotel La Mamounia’da düzenlenecek olan gala defilesinin onur konuğu olarak 2010/2011 Sonbahar-Kış Couture koleksiyonunu sunacak. Batı ülkelerinin yanı sıra doğu ülkelerinde de artan lüks tüketim potansiyelinin de değerlendirilmesi gerektiğini düşünen tasarımcının koleksiyonunda el yapımı Osmanlı kaftanları da yer alacak.

1990 yılında kendi markasını kuran ve 2004 yılından beri Paris Haute Couture moda haftasında resmi olarak koleksiyonlarını sunan moda tasarımcısı Türkiye’yi uluslararası platformda başarıyla temsil etmeye devam ediyor.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.