Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
24 авг. 2016 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

FashionMag.com artık FashionNetwork.com olarak karşınızda

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
24 авг. 2016 г.

Yeni isim, yeni logo, yeni site ve yeni bir haber bülteni…Bu hafta itibariyle artık yepyeni bir site, yeniden tasarlanmış bir organizasyon, daha açık tanımlanmış bölümler, mümkün olan en iyi hale getirilmiş okuma ve gezinti deneyimi ile karşınızdayız.


Fashion Network Logosu


FashionMag.com yeni adı FashionNetwork.com ile karşınıza çıkıyor.

Haber organizasyonumuzu haber türüne ve sektör/alt sektöre göre olmak üzere iki sınıf altında yeniden düzenledik. Önemli konulara dikkat çekmek için daha iyi bir düzenleme ve defilelerde daha iyi bir gezinme olanağı sunuyoruz.

FashionNetwork.com ve FashionJobs.com siteleri mobil ortam, tabletler ve bilgisayar üzerinden daha iyi bir gezinme olanağı sağlamak amacıyla geliştirildi.


Jean-Philippe Boudy, FashionNetwork.com (eski FashionMag.com) Editörü ve Kurucusu - Pixel Formula


2003 yılında FashionMag.com ilk makalelerini yayınlarken önemli ve uzun bir hikayenin başında olduğumuzun farkındaydık. FashionMag.moda profesyonelleri için ücretsiz haber sağlayan ilk site olma özelliğini taşıyordu. Site kullanımlarda devrim yapılmasına, sektörde bilgiye erişimin yaygınlaştırılmasına katkıda bulundu.

Bugün, 13 yıl sonra dünya çapında 750.000 moda profesyoneli 70 ülkede 10 dilde (Fransızca, İngilizce, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Portekizce, Rusça, Çince, Japonca ve Türkçe) yayınlanan günlük haber bültenlerimize üye durumda.

İster New York, Paris, Sao Paulo’da, ister Moskova veya Şanghay’da dünya çapında 35 redaktör her gün güvenilir, reaktif ve eksiksiz haberin iletilmesini sağlıyor. Uluslararası haber bültenlerimize ücretsiz olarak üye olmak için burayı tıklayın.


Paris merkez ofisinde Fashion Network ekibi - Pixel Formula


İş ilanları sayfası FashionJobs.com ile FashionNetwork.com ayda 4 milyon ziyaret alıyor ve sayfa ayda 13 milyon kez görüntüleniyor. Toplamda kayıtlı 1,1 milyon profesyonel ile site dünya çapında moda sektörü profesyonelleri için önemli bir alanı temsil ediyor

Bu isim değişikliği, profesyoneller arasında, gelecek aylarda tanıtacağımız, yeni hizmetlerin de başlangıç noktasını oluşturuyor.

Gelişmesi çerçevesinde FashionNetwork.com yeni iş arkadaşları arıyor! Önümüzdeki 12 ay içerisinde dünya çapında 95 kişiye ulaşacağız. Şu an için Paris’te açık olan, 10 ilanın listesine ulaşabilirsiniz.

 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.