Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
26 окт. 2016 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

G-Star Raw’un yeni kreatif direktörü: Aitor Throup

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
26 окт. 2016 г.

G-Star yeni Kreatif Direktörü olarak Aitor Throup’u seçerek bildiği isimlerden şaşmadı. 1980 yılında Arjantin’de doğmuş olan tasarımcı, Londra’da kendi tasarım stüdyosunu işletiyor. Tasarımcı Hollandalı denim markası ile 2013 yılından beri çeşitli projelerde işbirliği yaptı. Bu projelerden biri, G-Star Raw’un Londra’daki Oxford Street mağazası için perakende konseptinin geliştirilmesi ve markanın en son reklam kampanyası ‘What is Raw?’u yönetti.


Yeni Kreatif Direktör, Aitor Throup - G-Star Raw


Aitor Throup kendi tasarım stüdyosunu yaklaşık on yıl önce açtı ve o tarihten beri çeşitli sanatçılarla ve CP Company ve Umbro gibi markalarla işbirliği yaptı.

2014 yılında RAW Research’un geliştirilmesi için kreatif danışman olarak G-Star Raw ile çalışmaya başladı. Hazırladığı RAW Research koleksiyonunu, Paris’teki en son erkek moda haftasında tanıttı. Tasarımcı aynı zamanda markanın Amsterdam’da bulunan kendi inovasyon laboratuarını da denetliyor. Bunların yanı sıra Londra stüdyosunu yönetmeye, kendi erkek markası, New Object Research'u geliştirmeye devam ediyor.

Aitor Throup’u atayarak G-Star Raw ekibine oldukça etkili bir ismi dahil etmiş oldu. Marka kısa bir süre önce Marka Yöneticisi Manager Shubhankar Ray’ın ayrıldığını ancak danışman olarak marka ile çalışmaya devam edeceğini açıklamıştı.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.