Опубликовано
30 мая 2012 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Galeries Lafayette uluslararası yolculuğuna devam ediyor

Опубликовано
30 мая 2012 г.

Galeries Lafayette’in Fransa sınırları dışındaki fetih serüveni devam ediyor. Büyük mağazacılık fenomeni, gelecek adreslerini ve yabancı ortaklarını doğruluyor. FashionMag.com ‘da önceden yayınladığımız ve hatları gittikçe belirleşen bir proje bu.


Pekin'deki mağazada iç dekorasyon çalışmaları başladı.


Geçtiğimiz Kasım ayında Casablanca’daki büyük açılıştan sonra, 2013 Mart’ında Jakarta’da yeni bir mağaza hedefleniyor. 2013 Eylül’de Pekin’de ve ardından 2015 yılında ise Qatar ve İstanbul’da yeni Galeries Lafayette’ler açılıyor olacak. Avrupa’da ise Berlin’deki adreslerinin açılışı üzerinden 10 yıl geçtikten sonra mağazanın müdürü Paul Delaoutre, artık yeni açılışlara sıcak baktıklarını belirtiyor; “Elimizdeki joker, ismimizin uluslararası boyutlarda tanınıyor olması. Berlin’deki deneyimimizden de çok şey öğrendik”

Berlin ve Pekin haricinde yerel ortaklarla çalışmaya gidecek olan Lafayette için işaretler olumlu, riskler düşük gözüküyor. 2011’de Dubai’deki satışları % 45, bu yılın ilk çeyreğinde ise % 25 arttı; “Başarımızın en büyük sebeplerinden biri markamızın insanlara hayaller kurdurtması ve Paris’te lokomotif görevi gören efsane satış noktamız”

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.