Автор
Reuters
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
8 нояб. 2017 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Galeries Lafayette İstanbul ve Kuveyt Mağazaları

Автор
Reuters
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
8 нояб. 2017 г.

Fransız büyük mağaza zinciri Galeries Lafayette İstanbul’da ikinci Kuvet’te birinci mağazasını 2019 yılında açmayı planlıyor.


Grup 2018 yılında Doha’da da bir mağaza açmaya hazırlanıyor - Galeries Lafayette



Nicolas Houze yaptığı açıklamada bu iki projenin Orta doğu’daki konumlarını konsolide etme hedeflerine daha büyük katkı yaptığını ve bölgede sekiz mağazalık bir ağa sahip olacaklarını ifade etti.

Projelerin gelecek beş yılda uluslararası mağazalarda 20 mağazaya ulaşma hedefine yakınlaşmalarını sağlayacaklarını belirtti.

7500 metrekarelik Kuveyt mağazası, şehrin ticaret merkezine yakın bir yerde yer alan yüksek profilli Assima Mall içerisinde yer alıyor ve aileye ait perakende ve lüks ürünler grucu Ali Bin Ali zinciri altında yönetilecek.

İstanbul’daki ikinci mağazası ise Vadistanbul alışveriş merkezi içerisinde yer alacak ve 6000 metrekare alana sahip olacak. Mağaza Türk perakende uzmanı DEMSA grup altında bir zincir olarak işletilecek.

Paris’teki Boulevard Haussmann amiral mağazası ile tanınan Galeries Lafayette grubunun Berlin, Cakarta, Dubai, Beyrut ve Pekin’de mağazaları bulunuyor.

İstanbul mağazası Mayıs 2017’de açılan Galeries Lafayette, Katar, Doha mağazasını 2018 yılında açmayı planlıyor.

Bu seneki global lüks ürünler sektörü raporında, Deloitte Orta doğu’yu en fazla büyüme kaydedilen Pazar olarak listeledi ve özellikle Katar ve Abu-Dhabi’de büyük markalar için satışların yüksek düzeyde arttığını işaret etti.
 

© Thomson Reuters 2024 Все права защищены.