Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
4 окт. 2017 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Galliano’dan John Waters’a Övgü

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
4 окт. 2017 г.

Galliano defilesi beklenmedik bir buluşmanın adresi oldu. Tabi ki John Galliano’dan başka türlüsünü beklemek hatalı olurdu.


Photo: PixelFormula


 
Bill Gaytten ne kadar zeki bir tasarımcı olduğunu ortaya koyan bu tuhaf ama hafızalara kazınan defilesinde komik melodram ile saltanat kahramanlarını bir araya getirdi.

John Waters, Cry Baby ve genç yetişkin dönem romantikliği bir arada karşımıza çıktı. Tasarımcı moda evinde dramatiklikten keyif aldıklarını ifade etti.

Sonuçta ortaya oldukça baştan çıkarıcı, transparan, kolsuz fraklar ve modern yüksek belli pantolonlar ve şık sutyenler çıktı. Çiçek işlemeli Teddy Boy redingotlar ile Yüksek Mahkeme yargıcı giysisi görünümünde kulüp için giyime uygun model oldukça etkileyiciydi. Ardından ise Orta Batı’da bir lise mezuniyet gecesi görünümüyle karşılaştık.

Sahne arkasında ise Renzo Rosso imparatorluğundan İtalyan yöneticiler ile Christian Dior ve Galliano'nun CEO’su Sidney Toledano’nun da aralarında bulunduğu yöneticilerin katıldığı, şampanyalar eşliğinde kutlamalar hakimdi.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.