Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
29 авг. 2018 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Gant'ın Yeni Mali İşler Müdürü

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
29 авг. 2018 г.

Giyim markası Gant Haziran ayında görevinden ayrılan Pär Christiansen yerine Thomas Dunaker'in yeni mali işler müdürü (CFO) olarak atandığını ifade etti.


Thomas Dunaker, Gant'ın yeni CFO'su - Gant


Dunaker Gant bünyesine ticari finansın ve grup faaliyetinin küresel yöneticisi olarak Şubat ayında katıldı ve Christiansen'in ayrılmasından beri geçici olarak CFO görevini sürdürüyordu.

Dunaker'in finansal yönetim ve global ekipler kurma alanında 20 yıldan fazla tecrübesi bulunuyor. Gant'ın finansal ekibi için bir "anahtar oyuncu" ve "olağanüstü bir değer" olarak değerlendiriliyor.

Gant CEO'su Brian Grevy, sonuç ve hizmet odaklı düşünce biçimi, kapsamlı bilgisi ve güçlü liderlik becerileri ile Dunaker'in finans ekibini yönetmek ve Gant'ı sonraki seviyeye çıkarmak için doğru tercih olduğuna inandığını belirtti.

Dunaker de yaptığı açıklamada, bu yeni görevi için heyecan duyduğunu, Gant'ın iyi bir düzene sahip küresel bir marka olduğunu ve büyük büyüme potansiyeli taşıdığını ifade etti. Ekibi ile birlikte şirketi daha da güçlendirmek için çalışmaya can attığının altını çizdi. Dunaker, Stockholm merkezli giyim firmasına katılmadan önce, İskandinavyalı moda perakendecisi JC'de mali işler müdürü olarak çalışıyordu.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.