Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
21 дек. 2016 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Gigi Hadid Stuart Weitzman’ın son kampanyasında

Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
21 дек. 2016 г.

Süper model Gigi Hadid arka arkaya üçüncü sezonda lüks ayakkabı markası için poz verdi. Son kampanya çekimleri Stuart Weitzman'ın ilkbahar 2017 koleksiyonunu tanıtıyor.

 


Gigi Hadid Stuart Weitzman’ın son kampanyası için yalnızca ayağına giydiği botlarla karşımızda



Hadid üçüncü sezonda bir kez daha, Kate Moss ve Gisele Bündchen’in ardından Weitzman’ın kampanyasının tanıtım yüzü oldu. Sonbahar/kış için ortaya koyduğu atletik ve seksi görünümün ardından, yeni sezonda Amerikalı model öncekilerden daha az aktif bir görünümle karşımıza çıkıyor.

Önceki kampanyalarda da olduğu gibi, markanın bu kampanyasının çekimleri de fotoğrafçı Mario Testino tarafında siyah-beyaz olarak yapıldı. En göz alıcı olanlardan biri Hadid’in 2017 yılı için Stuart Weitzman'ın yeni Clinger botlarının saten versiyonu hariç hiçbir şey giymediği fotoğraf oldu.

Hadid 2016 yılının en aranan modellerinden biri ve global temsilcisi olduğu Tommy Hilfiger’in yanı sıra Maybelline, Max Mara ve Versace için de kamera karşısına geçti.

Stuart Weitzman kampanyası ABD, Kanada, Avrupa ve Asya’da kısa bir süre içinde başlayacak. Çekimlerin video arkasını markanın web sitesinde bulmak mümkün ayrıca bu perde arkası çekimleri mağazalarda da gösterilecek.

Copyright © 2024 AFP-Relaxnews. All rights reserved.