Опубликовано
11 февр. 2011 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Gisele Bündchen Türkiye'ye geliyor

Опубликовано
11 февр. 2011 г.

DHA - Dünyanın en çok kazanan süpermodeli Gisele Bündchen, nisan ayının ilk haftasında Ipenama koleksiyonunu tanıtmak için İstanbul'a gelecek. Top modeli Twigy Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel ağırlayacak.

Grendene
Ipanema Gisele Bündchen


Top model, resmi sitesinde yaptığı açıklamada “Bu Türkiye’ye ilk ziyaretim olacak. İstanbul’a giderek Ipanema koleksiyonunu tanıtacağım için çok heyecanlıyım” dedi. Kendi tasarladığı koleksiyon hakkında konuşan süpermodel, “Tasarımları yaratırken kelebeklerin güzelliğinden, sihrinden ve renklerinden ilham aldım. Kampanya aynı zamanda Brezilya kaynaklı ISA (Sosyal Çevre Bilimleri Enstitüsü) ve İklim Değişikliği Programı’nı destekliyor.”

Dünyanın en büyük plaj terliği firması Brezilyalı Grendene ile yapmış olduğu işbirliği kapsamında dört yıldır Ipanema koleksiyonunu yaratan Bündchen’in anlaşması gereği, elde edilen gelirin belli bir kısmı, çevre kuruluşlarına bağışlanıyor. 2007 yılında Amazon’daki Xingu Nehri’nin kurtarılmasına detek veren proje, 2008’de G2B su projesi küresel ısınma ve kuraklığa dikkat çekiyordu. 2009 yılında geleceğin ormanları projesini ele alındı. Proje kapsamında GiseleBündchen, kendi ormanını oluşturdu.

Grendene terliklerinin Türkiye distribütörü Twigy’nin Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel “Yeni koleksiyonumuzu Türkiye ve Avrupa basınına İstanbul’da tanıtma kararı aldık. Bündchen nisan ayının ilk haftasında gelecek. Henüz kaç gün kalacağını bilmiyoruz. Bu bizim 4 senedir üzerinde çalıştığımız bir proje. O sadece bir ünlü manken değil, dünya üzerinde hatırı sayılı bir marka değeri var. Modellerin marka değerleri kazandıkları paralarla ölçülür. Ve Bündchen dünyanın en çok kazanan mankeni konumunda. Ayrıca çevre konusundaki duyarlılığı ve çalışmaları, pazarlama alanındaki faaliyetleri de markamızın onu seçmesine neden oldu. Bündchen’i İstanbul’da ağırlayarak dünya basınında geniş yer bulacağımızı düşünüyorum. Türkiye için önemli bir işbirliği” sözleriyle neden Bünchen’i ağırlama kararı aldıklarını anlattı.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.