Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
4 апр. 2018 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Haider Ackermann Berluti’den Ayrıldı

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
4 апр. 2018 г.

”Haider Ackermann ve Berluti arasındaki işbirliği yalnızca bir buçuk yıl sürdü ancak bu süreç oldukça verimli geçti”. Lüks erkek giyimi markasının sahibi olan LVMH’nin CEO’su Antoine Arnault Ackermann’ın marka üzerinde yarattığı etkileri işte bu sözlerle anlattı.


Haider Ackermann - Mark Abrahams


Bernard Arnault’nun en büyük oğlu açıklamasında Ackermann’ın son birkaç sezondur Berluti’nin koleksiyonlarının ve imajının gelişiminde en etkili kişi olduğunu ifade etti ve tasarımcıya bugüne kadar ortaya koyduğu her şey için teşekkürlerini sundu. Tasarımcının materyaller, renkler ve olağanüstü defilerinin her zaman moda evinin tarihinin bir parçası olacağının altını çizdi.

Antoine Arnault’nun geçtiğimiz Kasım ayında FashionNetwork’e söylediği gibi Kolombiya kökenli Fransız tasarımcı minimalist sofistike bir görünüm kazandırdı bu da markanın satışlarında iki haneli büyüme olarak karşımıza çıktı.

Berluti’den ayrılışı hakkında açıklama yapan Ackermann, yaratıcılığını moda evinin yararına kullanabilmiş olmaktan mutluluk duyduğunu ve çalıştığı tutkulu ekibe teşekkürlerini sunduğunu ifade etti. Ancak Ackermann’ın Parisli markadaki sürecinin tam bir uyum içerisinde geçmediği yönünde söylentiler vardı, konu hakkında bilgi sahibi kaynaklar Antoine Arnault’nun, Ackermann’ın sıklıkla işine gelmemesi nedeniyle moda evine verdiği taahhütten çok memnun olmadığını ifade ediyordu.

Ackermann’ın defileleri oldukça olumlu eleştiriler almasına rağmen Arnault Berluti’deki ekibin onları günlük bir şekilde teşvik edecek bir lidere ihtiyaç duyduğunu ve Ackermann’ın kendi markasına çok fazla vakit ayırdığını düşünüyordu.

Celine, Louis Vuitton ve Dior Homme yönetim seviyelerinde de değişikliklere gitmekte olan LVMH grup Berluti’nin yeni kreatif direktörünü açıklayacak.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.