Опубликовано
31 окт. 2012 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Hatice Gökçe Fas yolcusu

Опубликовано
31 окт. 2012 г.

Kara Karga, Jön Türkler ve Gılman koleksiyonlarıyla moda tutkunlarına alışılmışın dışında bir kavrayış ve görsel bir şölen sunan Avangard tasarımcı Hatice Gökçe, 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, ‘Trans’ ile Istanbul Fashion Week’e yine damgasını vurdu. Tasarımcı IFW’de büyük ilgi gören ‘Trans’ koleksiyonunu 8-10 Kasım 2012 tarihinde Fas’ta gerçekleşecek olan Casablanca Fashion Week organizasyonunun özel davetine, Dış İşleri Bakanlığı Kültür İşleri Dairesi’nin desteğiyle taşıyor. Modanın kalbi bu kez Ortadoğu’da, Fas’ta atacak.




Doğanın uyumundan ve teknolojinin iddialarından izler taşıyan tasarımlarında konfor ve detayı, zenginlikle derinliği birleştirerek sade ve zarif lüksün mükemmel uyumunu hayata geçiren Gökçe’nin yeni koleksiyonu ‘Trans’ 2013 modasının izlerini taşıyor. Yün, ipek ve pamuk karışımı kumaşların, kılıç desenleriyle ve yine kılıç ve gürs gibi metal aksesuarlarla harmanlandığı bir koleksiyon olan ‘Trans’ın ana renkleri ise ekru, gri ve ten rengi.

Türkiye’den Sema Şimşek, Selda Car, Ömer Seval de dahil olmak üzere 5 Türk model defilede yer alacak. Defilenin koreografisini Bilge Tuğsuz, ışık tasarımını Ertan Çelikler, müziklerini ise Can Hatipoğlu yapacak.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.