Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
24 авг. 2016 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Hindistan hazır giyim ihracatını artırmak için ihracattaki vergi iadesini artırıyor

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
24 авг. 2016 г.

Yüksek değerli hazır giyim ürünlerinin (RMG) ihracatını artırmak amacıyla, Merkezi yönetim, kategoriye dayalı olarak, Ön İzin Planı altında ithal edilen kumaşlardan yapılan kumaş olmayan girdiler için, ihracattaki vergi iadesini %3,2’den %4,7’ye yükseltiyor.


Hindistan’ın Merkezi yönetimi yüksek değerli ürünlerin ihracatını artırmak için ihracattaki vergi iadesini %3,2’den %4’e yükseltti


Yeni vergi iadesi oranları önümüzdeki ay itibariyle geçerli olacak.

İhracatçılar bu özel plan için Merkezi yönetim tarafından belirlenen şekilde kumaş olmayan girdiler için, Tüm Sektörler İçin Vergi İadesi Oranı’ndan faydalanacak. Kumaş ithalatları ön ithalat koşullarına tabi olacak ve fiziksel olarak ihracat ürününe dahil edilecek (sarfiyat için normal tahsisatı sağlayacak). Yalnızca fiziksel ihracat yükümlülüklerini karşılayabilecek.

Yetki ve ithal edilen kumaş gerçek kullanıcı koşullarına tabi olacak. Aynısı ihracat yükümlülüklerinin tamamlanmasından sonra dahi aktarılamayan öğelere de uygulanacak .

Özel Ön İzin Planı’na göre kumaşın vergiden muaf ithalatı Koşul ve Şartlar dahilinde, Bölüm 61 ve 62’ye uygun olarak kapsanan öğelerin ihracatı için giyecek ve kıyafet aksesuarları ürünlerinin ihracatı için izin verilecek.

İzin Standart Giriş Çıkış Normlarına (SION) veya Normlar Kurulu’nun önceki sabitlemesine dayalı olacak. İzin yalnızca giriş olarak iç astar dahil ilişkili kumaşların ithalatı için düzenlenecek. Bu izin altında herhangi bir diğer giriş, ambalaj materyali, yakıt, yağ ve katalizöre izin verilmeyecek.
 
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.