Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
6 сент. 2017 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Hunter Yeni Tasarım Direktörünü Açıkladı

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
6 сент. 2017 г.

İngiliz moda markası Daniel Shaw’un yeni tasarım direktörü olarak atandığını açıkladı. Eylül ayı itibariyle Shaw, Haziran ayında Escada bünyesine geçiş yapan Niall Sloan’un yerine geçiyor.


Daniel Shaw Eylül Ayında Hunter'a Katılıyor - Photo: Hunter


Tasarımcı tasarım müdürü olarak tasarım stüdyosunu yönettiği Christopher Raeburn’den Hunter’a geçiyor. Bu görevinde Shaw erkek ve kadın koleksiyonlarının tasarımında doğrudan Raeburn ile birlikte çalışmış ve Rapha, Eastpak ve MCM gibi markalar ile önemli iş ortaklıklarının kurulması ve Londra Fashion Week defilelerinin gerçekleştirilmesi konularında etkinlik göstermişti.

Bu deneyim Hunter bünyesine geçtiğinde de kendisine yardımcı olacak. Hunter’da Hunter Original ve Hunter Field dahilindeki tüm koleksiyonların tasarımından sorumlu olacak.

Kreatif Direktör Alasdhair Willis, yalnızca tasarım bütünlüğünü ortaya koymayı değil aynı zamanda ticari konumu korumayı ve tüketici açısından görünürlüğü sürdürmeyi de anlayan yetenekli bir tasarımcı ile nadir bir şans elde ettiklerine inandığını ifade ederken, Shaw’un temel gücünün tasarımcı olarak güvenilirliğinden ve hem Hunter Original hem de Hunter Field için ilgili tüketici ihtiyaçlarını karşılayabilme yeteneğinden geldiğini, ticari sezgisinin ve iş için duyduğu coşkunun büyük önem taşıdığını belirtiyor.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.