Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
9 нояб. 2016 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Hyères Fashion Festival başvuruları başladı

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
9 нояб. 2016 г.

Fransa, Hyères’te gerçekleştirilen Uluslararası Moda ve Fotoğraf Festivali festival alanında, Villa Noailles’in yanında yer alan ve genellikle tasarımcılara ayrılan, binasında 17 Ekim gecesinde yangın çıkmasına rağmen başvurularını başlattı.

Genç tasarımcıların 27 Nisan - 1Mayıs 2017 arasında gerçekleştirilecek festivalin yarışmasına kaydolmak için 25 Kasım’a, ürünlerini göndermek için ise 2 Aralık’a kadar vakitleri var.
 

Solda Wataru Tominaga koleksiyonundan bir görünüm, sağda Vendula Knopova’nın bir resmi


Bugüne kadar, yarışma özellikle moda tasarımcıları ve fotoğrafçılara özeldi ancak artık aksesuar tasarımcılarına da açık hale getirildi. Aksesuar tasarımcıları yarışmaya şapka, güneş gözlüğü, mücevher, el çantası ve ayakkabı tasarımlarıyla katılabilecek. Her bir tasarımcının tercihen daha önce tanıtımı yapılmamış, yedi öğe üretmesi gerekiyor.

Aksesuar kategorisinde seçilecek on finalist, geleneksel kristallerini sağlayacak olan Swarovski ve tasarımcıları ticari fuarlarında ağırlayacak ve onlara sergicilerin kumaş ve aksesuarlarına erişim olanağı sağlayacak olan Première Vision tarafından desteklenecek.

Fotoğraf yarışmasında ise, aksesuarlar festival sırasında tanıtılacak ve defilelerin başlamasından önce bir videoda gösterilecek.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.