Автор
Kobiden
Опубликовано
12 июл. 2011 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

IF Wedding Fashion 2012 için çalışma başladı

Автор
Kobiden
Опубликовано
12 июл. 2011 г.

>Türkiye'nin gelinlik, damatlık, abiye giyim sektöründeki tek ihtisas fuarı olan IF Wedding Fashion İzmir'in 2012 yılında düzenlenecek organizasyonu için Danışma Kurulu, bu yılki ilk toplantısını yaptı.




İZFAŞ Genel Müdürü Doğan İşleyen, bu yıl fuarda yer bulamayan 100 firmanın 2012 organizasyonu için rezervasyon yaptırdığını aktardı.

İZFAŞ'ta gerçekleşen Danışma Kuruluna İZFAŞ Genel Müdürü Doğan İşleyen, Türkiye Moda Hazırgiyim Federasyonu Başkanı (TMHF) Nedim Örün, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) Başkanı Özcan Torun, Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Emre Kızılgüneşler ile sektör temsilcileri katıldı.

Gelecek yıl fuarın 15-18 Şubat tarihleri arasında düzenleneceğini belirten İZFAŞ Genel Müdürü Doğan İşleyen, fuarın 5'inci yılında büyük başarı sergilediklerini belirterek, katılımcı firmaların ve ziyaretçilerin fuardan oldukça memnun ayrıldığını, yabancı alıcıların ülkelerine büyük iş bağlantıları yaparak döndüğünü vurguladı. İşleyen, "9'u yabancı 188 firmanın katıldığı IF Wedding Fashion İzmir 2011'de yer kalmadığı için 100'den fazla firmaya 'hayır' cevabı vermek zorunda kaldık. Firmaların tamamına yakını 2012 fuarı için rezervasyon talebinde bulundu. Bunların içinde fuarımıza hiç katılmamış firmalar da yer alıyor. 2012 fuarı için öncelikli olarak katılan firmaların yerlerini talepleri doğrultusunda sabitledik. Fuar hazırlıkları süresince yurtdışındaki tanıtım çalışmalarına ağırlık vererek yeni pazarlar arayışlarını sürdürüyoruz. Fuarımız her yıl büyüyor. Yurtdışında bilinirliği artıyor. 6.'sını düzenleyeceğimiz IF Wedding Fashion İzmir'in sektörün beklentilerini en üst seviyede karşılaması en büyük hedefimizdir" dedi.