Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
21 дек. 2016 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Kenzo 2017 itibariyle erkek ve kadın defilelerini bir arada sunacak

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
21 дек. 2016 г.

Kenzo kadın ve erkek defilelerini kalıcı olarak birleştiriyor. Geçtiğimiz Haziran ayında Paris’te gerçekleştirdikleri Carol Lim ve Humberto Leon’un tasarladığı kadın ve erkek koleksiyonlarını bir arada tanıtan ilk karma defilenin ardından, bu karma modeli kalıcı hale getirmeye karar verdi.

 
 

Carol Lim ve Humberto Leon Kenzo’nun sanat direktörleri  Kenzo
Kenzo Sonbahar/Kış 2017 kadın ve erkek koleksiyonlarının 22 Ocak 2017 tarihinde tek bir defile biçiminde tanıtılacağını açıkladı. Defile Paris Erkek Moda Haftası’nın son günü ve Haute Couture defilelerinin ilk gününde gerçekleştirilecek.

Bu tarih itibariyle Kenzo Ocak ve Haziran aylarında defileye çıkacak. Marka bunun Mart ve Eylül aylarında gerçekleştirilen Paris Kadın Moda Haftası’na katılmayacağı anlamını taşımadığını ifade etti. Podyum şovu yerine marka sürpriz ve özel projelerini ‘Memento’ başlığı altında sunacak.

Kenzo erkek ve kadın defilelerini birleştirdiğini açıklayan en yeni moda evi oldu. New York'ta Calvin Klein, Gucci, Milano’da Bottega Veneta ve Paris’te Paul Smith de bu yöndeki kararlarını açıklamıştı.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.