Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
21 мар. 2018 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Kenzo’nun Yeni Kampanya Yüzü: Britney Spears

Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
21 мар. 2018 г.

Britney Spears Kenzo için dev bir moda kampanyası ile spot ışıkları altına geri dönüyor.


Photo: Kenzo



ABD’li pop yıldızı Fransız lüks markasının yeni "La Collection Momento No2" kampanyasının yüzü olacak.

Haftalar süren spekülasyonlara son veren açıklama, 36 yaşındaki şarkıcının 18,9 milyon Instagram takipçisiyle haberi paylaşmasıyla geldi. Şarkıcı Peter Lindbergh çekimlerinden bir fotoğrafı "So excited to announce my new campaign for @KENZO's La Collection Memento No2 shot by @therealpeterlindbergh!!!" (@KENZO’nun çekimleri @therealpeterlindbergh tarafından gerçekleştirilen yeni La Collection Memento No2 kampanyasını sizlere duyurmaktan büyük heyecan duyuyorum) sözleriyle paylaştı.

Spears kampanya için çeşitli streetwear tarzlarını tanıtıyor, moda evinin ünlü "Bamboo Tiger" baskısını içeren ürünleri, crop sweatshirt’ler, sırt çantaları ve denim sütyenler, ceketler ve kalçaya kadar çıkan çizmeler ile bir arada kullanıyor. (Denime olan odaklanma Kenzo Jeans’in 1986 yılındaki başlangıcına selam veriyor).

Bu kampanya Spears’in ilk önemli moda kampanyası ancak podyum yürüyüşünü mükemmelleştirme çalışmaları yapan şarkıcının son kampanyası olacağa benzemiyor. Spears böylece Kenzo’nun Natasha Lyonne, Tracee Ellis Ross, Jesse Williams ve Kelsey Lu gibi yıldızları arasında yerini alıyor.


 

Copyright © 2024 AFP-Relaxnews. All rights reserved.