Опубликовано
26 сент. 2014 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Kering : Carlo Imò Asya Pasifik’ten sorumlu yönetici oldu

Опубликовано
26 сент. 2014 г.

Lüks grubunun bir basın bildirisinde açıkladığına göre, Asya-Pasifik bölgesinden sorumlu müdür olarak atanan Carlo Imò “Kering markalarının bölgedeki uluslararası gelişmesinin yönetilmesinden sorumlu olacak”.


Gucci’nin Hong Kong mağazalarından biri



Grup bünyesinde 16 yıl çalıştıktan sonra yeni projelere yönelmeye karar veren, Mimi Tang’in pozisyonuna geçecek olan Mimi Tang’in pozisyonuna geçecek olan Imò, yeni görevine 1 Aralık'ta başlayacak ve Kering'in başkan vekili Jean-François Palus'ya bağlı olarak çalışacak.

Grup yaptığı açıklamada markalarının özellikle de Gucci’nin Asya-Pasifik bölgesinde gelişmesinde önemli bir rol oynamış olan, Tang’in Kering Foundation yönetim kurulundaki üyeliğini sürdüreceğini ifade etti.

Carlo Imò, 2001 yılında Gucci’nin baş hukuk müşaviri olarak gruba katılmıştı. 2007 yılından itibaren, önce Kering’in hukuki faaliyetlerini yürütmek için Asya-Pasifik bölgesine transfer edilmişti ardından ise İnsan Kaynakları Müdürü görevine getirilmişti. Daha önce ise, on yıl boyunca mali kuruluşlar ve dağıtım alanlarında yönetici olarak çalışmıştı.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.