Опубликовано
25 февр. 2015 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

LVMH Ödülleri : Son listeye seçilen 26 tasarımcının isimleri belli oldu

Опубликовано
25 февр. 2015 г.

Bu sene ikincisi düzenlenen, LVMH tarafından 2014’te lanse edilen moda tasarımcıları yarışmasının ilk aşaması başarıyla sonuçlandı. Grup 1000 aday dosyası arasından seçimlerini yaptı. 26 dosya projelerini savunmak üzere seçildi, aralarından en iyi sekizi final etabına katılma hakkı kazanacak.

LVMH Ödülleri’nin sondan bir önceki etabına seçilen 26 tasarımcının yüzleri


Son listeye seçilen 26 aday aralarında çoğunlukla Çin, Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere’nin bulunduğu on ülkeden katılıyor. Fransa’dan da katılımcılar bulunmakla birlikte, adayların çoğunluğunun Londra merkezli olduğu görülüyor. Tasarımcılardan on beş tanesi kadın segmenti, beş tanesi karma koleksiyonlar ve altı tanesi ise erkek koleksiyonları üzerine çalışıyor. Aralarında Jacquemus, Marques Almeida ve Craig Green’in yer aldığı üç marka yarışmanın birinci etkinliğine de katılmıştı.

İlk seçim etabını yöneten Delphine Arnault, bu etapta karşısına çıkanların güncel modanın baskın eğilimlerini yansıttığını,  “Erkek hazır giyim yaratıcılığını doğruluyor, streetwear etkisi ve kadın modasının önemi her zamankinden daha fazla hissediliyor” sözleriyle ifade ediyor.

26 aday, 4 ve 5 Mart tarihlerinde 45 uluslararası uzmandan oluşan bir panelin karşısına çıkacak ve aralarından en iyi sekiz aday belirlenecek. Yarışmanın bu kez tanınmış tasarımcılara değil de öğrencilere yönelik olan ikinci kategorisinin başvurularının henüz kapanmadığını ve 3 Mayıs tarihine kadar devam edeceğini hatırlatmayı da unutmayalım.

LVMH Ödülleri'nin 26 Kişilik Son Listesi:

Agi and Sam (Londra merkezli), Andrea Jiapei Li (New York), Anton Belinskiy (Kiev), Arthur Arbesser (Milano), Astrid Andersen (Kopenhag), Baja East (New York), Coperni (Paris), Craig Green (Londra), Devon Halfnight LeFlufy (Anvers), Faustine Steinmetz (Londra), Huishan Zhang (Londra), Jacquemus (Paris), Jourden (Hong-Kong), Koché (Paris), Marques Almeida (Londra), Nabil Nayal, (Londra), Nasir Mazhar (Londra), Off White c/o Virgil Abloh (Milano), Orley (New York), Ryan Lo (Londra), Ryan Roche (New York), Sankuanz (Xiamen), Vetements (Paris), WrittenAfterwards (Tokyo), Xiao Li (Londra) ve son olarak XimonLee (New York).

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.