Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
31 авг. 2016 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

La Perla’nın yeni kreatif direktörü: Julia Haart

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
31 авг. 2016 г.

La Perla kreatif yönetiminde istediğini bulamıyor gibi görünüyor. Brezilyalı tasarımcı Pedro Lourenço’yu göreve getirmesinden bir sezon sonra, İtalyan lüks iç giyim markası, yeni kreatif direktör olarak Julia Haart’ı seçtiklerini açıkladı.

Haart görevine ilkbahar-yaz 2017 koleksiyonu ile başlayacak. Yeni görevince tasarımcı, stilistlerden oluşan bir ekibi yönetecek ve tüm koleksiyonlardan (iç giyim, gece giyimi, plaj giysileri, erkek ürünleri, aksesuarlar, hazır giyim) sorumlu olacak.


Julia Haart

 
Şirketin bir yıldır aksesuar koleksiyonları üzerinde birlikte çalıştıkları Amerikalı genç tasarımcının çalışmalarıyla açık bir şekilde daha çok ilgilenmesi üzerine, Pedro Lourenço’nun Temmuz ayında biten sözleşmesi yenilenmedi.
 
Web sitesinde kendisini "kendi kendini yetiştirmiş bir kadın" olarak tanımlayan Julia Haart, özellikle ayakkabı alanında uzman. 2014 yılında, orijinal, halka şeklindeki fütürist ancak rahat topuklara sahip ayakkabılardan oluşan kendisine ait lüks kadın markasını lanse etti.

Tasarımcı özellikle ürünün yapılmasıyla ilgileniyor ve çekici ve seksi kimliğini korumakla birlikte daha rahat hale getirmeyi planladığı La Perla’nın hazır giyim koleksiyonunda bir devrim yapma sözü veriyor.

2013 yılında iş adamı Silvio Scaglia tarafından satın alınan Bolognalı tarihi moda evinin amacında tamamlayıcı bir yaşam stili tasarlamak yer alıyor, bu nedenle iç giyim koleksiyonları günlük olarak da giyilebiliyor.

Basın açıklamasında ayrıca yeni kreatif direktörün markanı hazır giyime yönelmedeki evrimini de denetleyeceği ifade ediliyor.
 
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.