Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
9 мар. 2018 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Levi’s Snoopy Kapsül Koleksiyonu

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
9 мар. 2018 г.

Levi’s giysi ve aksesuarlardan oluşan Joe Cool temalı erkek ve kadın kapsül koleksiyonu için Snoopy ile işbirliği yaptı.


Levi's x Snoopy - Levi's


İlkbahar Yaz 2018 kapsül koleksiyonunda iki farklı polar seçeneği, bir t-shirt, bir bez çanta, şapka ve bere yer alıyor. Desenlerde Snoopy, Joe Cool, mutlu dans yapan beagle ve uyuyan Snoopy olarak karşımıza çıkıyor.

Levi’s tasarım müdürü Jonathan Cheung yaptığı açıklamada 50’li yıllarda ilk kez yayınlandığından beri Snoopy’nin hayata bakış açısının, onu Levi’s için ebedi bir iş ortağı haline getirdiğini ifade etti. Cheung ayrıca Snoopy’nin şahsına münhasır kişiliği ve felsefesinin günümüz duyarlılığı ile de benzer bir frekansa sahip olduğunu gördüklerini belirtti.

Peanuts Worldwide Başkan Yardımcısı, Roz Nowicki ise koleksiyonun yeni modern bir hava ile klasik karikatürleri canlandırdığını ifade etti.

Bu Levi’s ve Snoopy’nin ikinci kreatif işbirliği, Levi’s geçtiğimiz yıl uluslararası moda fuarı "Snoopy ve Belle"in bir parçası olarak Snoopy ve kardeşi Belle için oyuncak bebek boyutlarında denim parçalar tasarlamıştı.

Levi's x Snoopy parçalar XS-2XL bedenlerinde ve 20 ila 70 USD (yaklaşık 80 ila 280 TL) arasında değişen fiyatlarla sunuluyor. Koleksiyon dünya çapında Levi’s mağazalarında ve çevrimiçi olarak satılıyor.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.