Опубликовано
29 апр. 2015 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

MMMM Mediterranean Fashion Prize 2015’in on kazananını belirledi

Опубликовано
29 апр. 2015 г.

Marsilyalı organizasyon Maison Méditerranéenne des Métiers de la Mode (MMMM) tarafından beşincisi düzenlenen Mediterranean Fashion Prize’ın, 2015 yılı buluşması başladı. Akdeniz çevresindeki 19 ülkesinden katılan 60 finalistin belirlenmesinin ardından, 2015 yılı jürisi on kazananın isimlerini belirledi.


sol-Ali Drissi / sağ-David Catalàn görseli - MFP 2015.


MFP 2015’in on ödül sahibi arasında iki genç Fransız markası Atelier Bartavelle (hazır giyim) ve Cabeceo (ayakkabı) ile Portekizli Say my Name (hazır giyim) ve İspanyol David Catalàn (hazır giyim) göze çarpıyor. Bunların yanı sıra listede İsrailli marka Stella et Lori (hazır giyim), Lübnanlı aksesuar tasarımcısı Roula Galayini, Faslı Ali Drissi (hazır giyim) ile Charles & Ron (hazır giyim, Malta), Mademoiselle Hecy (hazır giyim, Tunus) ve son olarak Barshaques (hazır giyim, Türkiye) de yer alıyor.

Bu çok çeşitli etkilere sahip teşvik 20-23 Mayıs tarihlerinde, yıl başlangıcı dolayısıyla, Villa Méditerranée'de sunulacak. Aynı zamanda Aralık ayına kadar e-learning biçimindeki formasyonlarını sağlamak için MMMM tarafından görevlendirilmiş farklı koçlarla çalışacaklar.

Organizasyon tasarımcıları 2016 yılında Marsilya’da düzenleyecekleri ve eski kazananlarının da katılacağı ilk Biennale Méditerranéenne de Mode'a (Akdeniz Moda Bienali) taşımayı hedefliyor.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.