Автор
Kobiden
Опубликовано
20 сент. 2011 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Maya Tekstil ISPA üyesi oldu

Автор
Kobiden
Опубликовано
20 сент. 2011 г.

Maya Tekstil, EDFA (European Down and Feather) üyeliğinden sonra şimdi de uluslararası alanda uyku ürünleri üreticilerinin sesi olan ISPA (International Sleeping Products Association) üyeliğine kabul edildi.

Kendi alanında dünya çapında faaliyet gösteren ikinci bir birlik tarafından tescillenen Maya Tekstil, üretim kalitesinin dünya standartlarında olduğunu bir kez daha kanıtlayarak, 1915 yılından beri varlığını sürdüren ISPA'ya üye olan birçok önemli uluslararası uyku ürünleri üreticisi arasına katılmış oldu. ISPA üyeliği sayesinde firma, birçok yeniliğe ayak uyduracağı gibi üretimindeki mevcut şartlarını daha da geliştirecek. Maya Tekstil, ISPA ile beraber uyku ürünleri alanında know-how'a daha hızlı ve etkin bir şekilde ulaşıp, ISPA'nın geniş üretici ağından faydalanabilecek.

Aynı zamanda ISPA konseyinin belirli aralıklarla gerçekleştirdiği "Daha İyi Uyku" konulu tüketici araştırmalarından ve ISPA'nın pazar araştırması raporlarından faydalanabilecek. Ayrıca düzenli olarak çıkarılan uyku ve sektör hakkındaki yayınlara da ulaşabilecek. Üyelik ile birlikte firma, sadece ISPA ve yastık-yorgan üreticilerine ait senede 2 kez düzenlenen ISPA EXPO Fuarı'na ziyaretçi veya katılımcı olarak katılma hakkına sahip oldu. Tüm bunların yanı sıra Maya Tesktil, maliyet araştırması, ücret Araştırması gibi araştırmalarında ISPA'nın, sadece üyelerine sağladığı finansal kaynaklardan yararlanabilecek. Ürün ve hizmet kalitesini her geçen gün artıran firma, ISPA gibi dünya çapında faaliyet gösteren ve geniş bir pazarlama ağına sahip olan birliklere üye olarak standartlarını her geçen gün daha da yükseğe çıkarmayı hedefliyor.