Опубликовано
4 июн. 2014 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Mediterranean Fashion Prize’ın son listesi

Опубликовано
4 июн. 2014 г.

Akdeniz modasına da özen gösteriyor. Yeni vintage tasarımcılar grubu aralarında Chanel ve Dior gibi moda evlerinin bulunduğu farklı sponsorların güçlü desteğiyle, kendilerine bir yıl boyunca destek sağlayacak Mediterranean Fashion Prize ödülünü kazandı.

2014-2015 sezonunda Mediterranean Fashion Prize ödülüne hak kazananlar kadın giyim, aksesuar ve iç giyim koleksiyonları sunuyor ve Akdeniz çevresinde yer alan farklı ülkelerden geliyor.


Fransa merkezli kadın giyim markası Janjique 2014-2015 kazananlarından biri



Grupta Zorana Janjic ve markası Janjique (fotoğraf), İspanyol Lotocoho, La Nouvelle markasının arkasındaki iç giyim tasarımcısı Alix de Moussac, tasarımcı Katerina Vamvaka ve markası Gaffer & Flull (Yunanistan), İsrailli marka Frau Blau, İtalyan Miryaki, Libyalı Bird on a Wire, Faslı marka I-folky, Tunuslu Ali Karoui ve İstanbul merkezli genç marka Miad in Love yer almaktadır.

23 ila 33 yaşları arasında değişen bu tasarımcıların çalışmaları, özel bir dijital pop-up içerisinde bulunan e-ticaret platformu Spootnik üzerinden seçime tabi tutulacaktır.

Ama öncelikle, tüm kazananlar Temmuz ayı sonunda MMMM merkezinde gerçekleştirilecek ve iki gün sürecek bir etkinlikte bir araya gelecek. Ödül ile harekete geçmiş olan profesyoneller ekibi onlara stratejik öneriler verecek ve bir yıl boyunca skype’den eşlik edeceklerdir.


MFP için seçilen İtalyan tasarımcı, Mirayaki (fotoğraf S. Pasini)



Mediterranean Fashion Prize geçmişte yirmi moda markasını destekledi ve bazıları Marsilya’dan çok uzakta ve Maison de la Création’un yeni merkezinde bulunan tasarımcıların çalışmalarını bölmeyecek biçimde 2014-2015 sezonu için Skype üzerinden sağlanan öneriler ve desteği içeren dijital bir formül ortaya koydu.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.