Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
13 сент. 2017 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Michael Kors NY Eylül 2017

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
13 сент. 2017 г.

Michael Kors için bu sezon sakin davranışı ifade eden Big Easy konsepti hakim.


Michael Kors - Spring-Summer 2018 - Womenswear - New York - PixelFormula


Defile ön sırada Catherine Zeta Jones, Naomi Watts ve Nicole Kidman gibi film yıldızlarının yer aldığı izleyiciler dışında çok az ağır davetlinin bulunduğu sakin bir ortama sahipti.

Podyumda ise Kors’un en büyük takıntısı etekliklerden, kimonolara ve pijamalara kadar her şeyde göze çarpan batik görülüyordu. Neredeyse her iki görünümde bir, bir Hawai luau çiçekten kolyesi bulunuyordu. Ortam oldukça deniz kenarı havasındaydı, rafya omuz çantaları ve soğuk mantar takozlara kadar her şey plajı yansıtıyordu. Görünümlerin çoğu basit plastik terlikler ile kombine edilmişti, Kors’un önceki on yılda yaptıklarından çok daha az çekici olan bu koleksiyonda her şey gösterişsiz ihtiras ve çaba duysunu yansıtıyordu.

Bununla birlikte akıllıca bir yönetim ve Kors’un her zaman muhteşem olan hayal gücü sayesinde marka birkaç çeyrektir gerileyen satışlarını artırarak finansal olarak kendini toplamayı başardı. Kors hisseleri beklenenin üzerinde satış ve gelir sonuçları ile Ağustos ayında yaklaşık %15 artış kaydetti. Kors şu an yıllık satışlarını 2017 için 4.275 milyar Dolar olarak öngörüyor. Tasarımcı aynı zamanda yoğun bir Çarşamba günü de yaşadı. ve akıllı saati, Access’i de lanse etti.

Spring Studios’un altıncı katında kurulan ve New York defile sezonunun merkezi olarak kalacak olan podyumdaki defileye giriş oldukça zor oldu. Bir asansöre binmek on beş dakika kadar zaman aldı ve bu da birçok profesyonel ziyaretçinin Tribeca’da bulunan bu binada ye alan birden fazla defileye katılma fikrinden soğumasına neden oldu.

Defile mini konserine “Sittin’ on the Dock of the Bay” şarkısının muhteşem bir versiyonuyla açılış yapan Sara Bareilles’in performansıyla renklendirildi. Defileyi hafızalara kazıyan bu konser yine de öykünmüş olan bu koleksiyonu kurtaramadı.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.