27
Вакансии
L'OREAL GROUP
Sales Executive (m/f)
Permanent · SOFIA
ESTÉE LAUDER COMPANIES
Key Account Manager
Permanent · SOFIA
SALOMON
Vie -Industrial Quality Engineer Bulgaria M/W - Salomon Wintersports Equipment
Permanent · CHEPELARE
BEIERSDORF
Junior Key Account Manager
Permanent · SOFIA
BEIERSDORF
Brand Manager
Permanent · SOFIA
ESTÉE LAUDER COMPANIES
Multi-Brand Beauty Advisor, Sofia
Permanent · SOFIA
H&M
Sales Advisor (Bulgaria Mall)
Permanent · SOFIA
H&M
Sales Advisor
Permanent · SOFIA
H&M
Hiring Day Мол Парадайс, София, – Продавач – Консултант на Пълен Или Непълен Работен Ден
Permanent · SOFIA
H&M
Sales Advisor (The Mall)
Permanent · SOFIA
H&M
Sales Advisor (Mall Plovdiv)
Permanent · PLOVDIV
H&M
Sales Advisor (Mall Rousse)
Permanent · RUSE
H&M
Sales Advisor (Paradise Center)
Permanent · SOFIA
SALOMON
Vie - Ingénieur.e Qualité Industrielle H/F Site Bulgarie - Salomon Wintersports Equipment
Permanent · CHEPELARE
BEIERSDORF
Marketing & Shopper Intern
Internship · SOFIA
H&M
Hiring Day Бургас – Продавач – Консултант на Пълен Или Непълен Работен Ден
Permanent · BURGAS
H&M
Sales Advisor
Permanent · STARA ZAGORA
MASSIMO DUTTI
Visual Merchandiser
Permanent · SOFIA
OYSHO
Продавач-Консултант
Permanent · SOFIA
BERSHKA
Продавач-Консултант
Permanent · BURGAS
ZARA
Продавач-Консултант
Permanent · SOFIA
STRADIVARIUS
Продавач-Консултант
Permanent · SOFIA
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
16 янв. 2018 г.
Время чтения
3 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Milano Erkek Giyim Moda Haftası

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
16 янв. 2018 г.

Defilelerin sayısı bir miktar azalmış olsa da, şehir Rick Owens’ın çığır açan Subhuman Inhuman Superhuman sergisi, Condé Nast’ın büyük partisi, GQ Italia’nın Navigli’de gecenin geç saatlerinde gerçekleştirilen kutlaması ile hareketli bir hafta sonu yaşadı. Owens’ın Cumartesi günü tarihli partisinin davetiyeleri etkinliğin gece 11 ila sabah 6 arasında süreceğini belirtiyordu.


Ermenegildo Zegna - Spring-Summer2018 - Menswear - Milan - © PixelFormula


Tüm gözler sezon açılışını bir üniversitede yapan Ermenegildo Zegna’nın açılış şovunun üzerindeydi. Geçen sezon defilesini Cattolica’da gerçekleştiren Zegna, bu sene ise İtalya’nın bir numaralı işletme okulu Bocconi’yi seçmişti. Alessandro Sartori’nin olağanüstü yönetimi altında Zegna defilesi önde gelen bir şov halini aldı. Elbette İtalya modasını yöneten kurum, Camera della Moda’nın ana sayfasında tüm kastın bir Renaissance manastırı içerisinde kırmızı toprak üzerinde yer alan aynalı kutular üzerinde poz verdiği bir önceki Zegna defilesinin bir görüntüsü yer alıyor.

Bu sezonun kadın ve erkek giyim defilelerini birleştirme kararı alan çeşitli markalar erkek giyim moda haftasında yer almıyorlar. Bunlardan en göze çarpanı Bottega Veneta, erkek ve kadın giyim defilelerini gelecek ay gerçekleştirecek. Ve İtalya’nın en hızlı büyüyen moda markası Gucci de kadın ve erkek defilelerini bir arada sunacak.

Gucci geçtiğimiz haftayı ise, en yeni ürün geliştirmesi olan, Pitti sırasında Floransa’da şehrin ana meydanında şef Massimo Bottura yönetiminde açılan bir restoran ile meşgul durumda geçirdi. Bottura’nın kendi ünlü restoranı Osteria Francescana ise, Gucci CEO’su Marco Bizzari’nin doğduğu şehir olan Modena’da bulunuyor.


Miao Ran, SS18 - Archiv


 
Özellikle, Shanxi’nin, geçtiğimiz yıl Giorgia Armani tarafından seçilen Çinli tasarımcısı Miao Ran, Milano’da Armani Theater içerisinde ilk defilesi ile ön plana çıktı. Sanat ve tiyatro ile Missoni stil departmanında geçmişi bulunan Miao Ran, erkek ve kadınlar için işlevsel ancak şiirsel bir estetik taşıyan tasarımlar ortaya koyuyor.

Pazar akşamüzeri, tüm dikkatler Sulvam üzerindeydi. Özellikle tasarımcısı Teppei Fujita LVMH Ödülü için finale kalmış olduğu için büyük merak uyandırıyordu.

Moda haftası öncesinde açıklama yapan Camera’nın başkanı Carlo Capasa erkek modasını tanıtmak için yeni bir yolu değerlendirmeleri gerektiğini düşündüğünü ifade etti. Bu tanıtımın artık bir defile veya bir sunum olmaması gerektiğini belirten Capasa, bu nedenle programı daha açık bir hale getirdiklerinin altını çizdi. Özellikle erkek modasını tanıtmanın birçok yolu olduğunu ve Etro’nun ortaya koyacağı etkinliğin bunun bir örneği olduğunu belirtti.


Sartorial Monk SS17


 
Camera aynı zamanda ilk kez programda yer alan, Sartorial Monk’un kreatif direktörü Sabato Russo için de heyecan duyuyordu. Sulvam gibi Russo da Camera tarafından desteklenen ve Milano erkek giyim sezonunun merkezi olan güney Milano bölgesi via Tortona üzerinde yer alan Padiglione Visconti içerisinde defilesini sundu.

Capasa Russo’nun çok genç olmadığını ancak çeşitli markalar için çalışmasından ve Asya’da geçirdiği dönemden etkilenen, benzersiz bir tarzı bulunduğunu ifade etti.

Camera için önemli bir konu da aralarında via Tortona’da tanıtımını yapan Napolili Isabel Benenato’nun da İtalyan yeteneklerin giderek artan sayısı oldu.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.